A+ A-

Kirándulás

Egy éve körülbelül annak, hogy az egyetemi évfolyamtársak némelyikével kirándulni voltunk egy üdülőhelyre. A házat egyik ismerősünktől kértük el, és kivonultunk oda páran. Négy pár és plusz két fiú és az egyik csaj lánytestvére jött velünk.
Jól telt az első nap. Üldögéltünk, beszélgettünk és persze ittunk a sok evés mellett. Aztán mikor eljött az este, kicsit durvábbra vettük a sebességet. Előkerültek a tömény italok, és már-már ipari mennyiségben termeltük be a sört. Mondanom sem kell mindenkinek sikerült kisebb nagyobb mennyiségben felönteni a garatra és végül ugyan ilyen mértékben részegeskedtek az emberek.
Eljött a lefekvés ideje, és mindenki elment a már előzőleg lefoglalt helyére. A párok köztük én és a barátnőm is egy-egy külön szobába kerültek, a többiek, pedig egy szobában aludtak, a földön, az ágyon, sőt még a fotelbe is. Ki hol érte. Eszter, a legjobb haverom barátnőjének lánytestvére, szintén a közös szobába aludt, mivel egyedül érkezett a kirándulásra. Lekapcsolódtak a villanyok, és sötétbe burkolódzott a ház. El is csendesedett lassan mindenki.
Talán egy óra múlva éreztem, hogy mennem kell végezni a dolgom. Egyszóval hívott a természet, és ennek eleget téve kimásztam a meleg ágyból, egyedül hagyva barátnőmet, aki észre sem vette, hogy felkeltem, olyan mélyen aludt. Kinyitottam a szoba ajtót és próbáltam kiegyensúlyozni a wc-re. Ahhoz, hogy eljussak odáig, át kellett mennem a szobán, ahol a szinglik aludtak, és a konyhán is. Valahogy átverekedtem magam az embereken. Majd végre megkönnyebbültem a fehér kagylóba. Kis pihenést követően, leoltottam a lámpát, majd igyekeztem vissza a meleg ágyba, a barátnőm mellé. Újra a sötétbe botorkálva átvágtam a konyhán, majd ismét a sötét és zsúfolt szobába kerültem. Óvatosan lépkedve próbáltam átmenni a földön fekvő embereken, de mondanom sem kell az esti ivászat meghozta eredményét, és komoly egyensúly problémák léptek fel. Az egyik alvó ember lábába meg is botlottam, és mint egy darab fa dőltem ki. Szerencsére senkire nem estem rá, de erőm hogy feltápászkodjak, nem igen volt. Kicsit pihenve erőd akartam gyűjteni a felálláshoz, mikor megéreztem Eszter illatát. A szobában senki nem ébredt meg szerencsére, így Eszter sem csinált semmit csak aludt. A sötétben sajnos nem láttam, de az illatát éreztem, és ebből tudtam, hogy ott van mellettem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 07. 3. péntek 04:21
Közepes történet.
#6 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 08:19
Gyenge.
#5 Olvasó 2010. 10. 10. vasárnap 07:47
Ez most gépi fordítás,vagy szimplán csak "magyartalan" a megfogalmazás?
#4 t2005 2010. 10. 9. szombat 22:44
És reggel biztos nem veszi észre, hogy csöpög belőle a sperma!
#3 bihari 2010. 10. 9. szombat 06:22
Kedves Tábornok!

Tisztelettel jelentem, lehetséges, ha elegendő alkoholt fogyasztott a lány! A fiú "tisztességéről" nekem is megvan véleményem.

Jelentem továbbá, intézkedtem a tiszti becsületbíróság összehívásáról.

Bihari
rendelkezési állományú örnagy
#2 Tábornok 2010. 10. 9. szombat 03:58
"hogy vajon valaki ébredt-e meg az eseményekre, de mindenki csendben aludt tovább, ahogy eddig." Álom-álom... Nem ébredt fel a benne mozgó faroktól?! Hát????
#1 Törté-Net 2010. 10. 8. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?