A+ A-

Enikő bulija

A lakótelepen élő Enikő barátnője, a barna hajú, barna szemű, vidám Anna, alig várta, hogy eljöjjön a szombat este, amikor nyolc másik barátnőjével egyetemben felköszöntik az ünnepeltet. Végre ő is betöltötte a tizennyolcat! Az eredeti tervek szerint a tíz lány szórakoztatásáról egy sztriptíztáncos fiú gondoskodott volna, ám a csajok inkább pezsgőre és borra költötték a pénzt. Amikor Anna megérkezett a buliba, este hétkor, meglepődve vette észre, hogy még csak egyedül Enikő van otthon. A lány végigmérte az ajtót nyitó szőkésbarna hajú, kék szemű nimfát, és csücsörítve nyögte:
- Jó ég! Encsi, te aztán dögös vagy. Mi történt veled?
- Hát... csak abban reménykedtem, hogy a táncos fiúval esetleg lehet más is... - pirult el Enikő. Azután gyorsan hellyel és pezsgővel kínálta az első vendégét, majd magának is töltött, vigyázva, hogy mélyen kivágott, fekete színű, hálószerű felsőjét, és az alatta lévő csipkés, fekete melltartót ne öntse le. Ahogy leült Anna mellé, idegesen vihogva igazgatta szürke miniszoknyáját. Koccintottak, tósztot mondtak a barátságra, ittak. Újabb tószt következett, ezúttal a helyes srácokra, megint ittak, majd újabb tószt jött a még helyesebb lányokra. Ez utóbbinál Anna olyan erővel ütötte poharát a már most is spicces Enikőének, hogy mindketten a kilöttyenő nedű áldozataivá váltak. Anna zavarba jött, és farmerje zsebéből előbányászott egy zsebkendőt, azzal törölgette a lábát, és a másik lány szoknyáját, miközben sűrűn elnézést kért tőle. Ahogy végigsimított a felitatott pezsgőcseppektől hűvös zsebkendővel Enikő hófehér combján, az hirtelen, bár maga is meglepődött tőle, felnyögött. Alteste megrándult a gyengéd érintéstől, és így még egy adag pezsgő landolt Anna ölében. Enikő egy szalvétát ragadott fel, és azzal itatta fel, simogatva az újabb baleset következményét. Mindketten összerezzentek, ahogy ugyanarra gondoltak. A tiltott, és ismeretlen dolgok iránti vágy egyaránt utat talált a két lány szívébe és ágyékába.
Később sem tudták megmondani, melyikük csókolta meg előbb a másikat. Csak arra emlékeztek, hogy hamarosan hevesen falták egymást, kezeikkel a másik mellét, fenekét, combját és szeméremdombját simogatva. Enikő lerántotta Annáról a laza, Hello Kitty-s pólóját, majd gyors mozdulattal kikapcsolta a melltartóját is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 12. 12. péntek 07:32
jó.
#3 papi 2014. 04. 22. kedd 04:50
Egész jó
#2 A57L 2013. 12. 28. szombat 04:55
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 10. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?