Nem sejtette...

Szavazás átlaga: 7.38 pont (61 szavazat)
Megjelenés: 2010. október 6.
Hossz: 8 990 karakter
Elolvasva: 3 868 alkalommal
Figyelem! A következő történet legnagyobbrészt a pisilés körül forog!
A lány akiről ebben a történetben szó lesz, nem is sejtette, hogy ami neki csak egy kellemes egyéjszakás kaland, az nekem a legvadabb álmaim megtestesülése. Annának hívták.
Az egész azzal kezdődött, hogy a volt szobatársam vett egy lakást az ország másik felében. Néhány emberrel együtt engem is elhívott a lakásavatójára. Nem tudott mindenki elmenni, végül velem együtt heten kezdtük az estét: a házigazda, két pár, Anna és én.
Sima házibuli volt, szólt a zene, ürültek a borosüvegek, activityztünk, kártyáztunk. A csajok sajnos elvetették a vetkőzős póker ötletét.
Két óra körül az egyik pár hazament, öten maradtunk. Nem sokkal később a házigazda és a másik páros is kidőlt, ki az egyik, ki a másik szobában. Már csak ketten tartottuk a frontot Annával, hogy ne zavarjunk senkit, kivonultunk a konyhába beszélgetni.
Egész este láttam rajta hogy van esélyem nála, nekem se volt már rég senkim, így kendőzetlenül flörtöltem vele egész este, és ő viszont. Máig nem értem hogyhogy nem volt akkor épp senkije, hiszen nagyon szép lány volt: magas, vékony, a mosolygós arcát hosszú szőke haj és vékonykeretes, lapos szemüveg keretezte. Kicsi, de még a ruhán keresztül is felismerhetően kemény mellei és kissé lapos feneke jól illett az alkatához. Állandó kacagását nem a bor okozta.
Már jó ideje kettesben beszélgettünk, közben pedig mert a bor elfogyott. A hamarosan megtette a hatását: egy rövid csönd után bejelentette:
– kell!
Megdobbant a szívem. Van egyébként egy titkos perverzióm: izgalmasnak találom ha egy lány . Néhány barátnőmnek el is mondtam, párszor végignézhettem őket . De ez most más lenne: ez a lány nem is sejti hogy én mire indulok be. Ez most még izgatóbb! Miután ezt egy pillanat alatt végiggondoltam, nevetve feleltem:
– Nekem is! Menjünk együtt!
Visszanevetett, talán nem is gondolta hogy mennyire komolyan gondolom.
A fürdőszoba elég nagy volt, egy helyiségben volt a wc és egy nagy kád is. Amikor becsuktam az ajtót, kissé zavartan nekitámaszkodott a mosdókagylónak és azt mondta:
– Menj te először!
Kíváncsiság is volt a hangjában, és amikorra kigomboltam a nadrágom és lehúztam a sliccem, ő már a kád szélén ült, szemeit pedig oda szegezte ahol a farkam készült előbukkanni. Már attól a tekintettől felállt volna, hát még a tudat hogy mindjárt neki! Odafortultam hozz, most vagy soha:
– Szeretnél ?
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.38 pont (61 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 23. 14:55
#5

Jó ház avató buli.

1
a
A57L
2014. március 2. 09:04
#4
Nem rossz.
1
LastAngel
2010. november 30. 14:18
#3
Szia!
Elkezdtem utána olvasni ilyesmi "perverzióknak", itt,más-más íróktól, hogy meglássam benne a jót, esetleg szépet, s azt hiszem a legjobb helyen kezdtem 🙂 Köszönöm
1
t
tiborg
2010. október 7. 09:18
#2
Kedves kis tortenet,cifralat nelkul. Nekem tetszett!!
1
T
Törté-Net
2010. október 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1