A+ A-

Nem sejtette...

Figyelem! A következő történet legnagyobbrészt a pisilés körül forog!
A lány akiről ebben a történetben szó lesz, nem is sejtette, hogy ami neki csak egy kellemes egyéjszakás kaland, az nekem a legvadabb álmaim megtestesülése. Annának hívták.
Az egész azzal kezdődött, hogy a volt szobatársam vett egy lakást az ország másik felében. Néhány emberrel együtt engem is elhívott a lakásavatójára. Nem tudott mindenki elmenni, végül velem együtt heten kezdtük az estét: a házigazda, két pár, Anna és én.
Sima házibuli volt, szólt a zene, ürültek a borosüvegek, activityztünk, kártyáztunk. A csajok sajnos elvetették a vetkőzős póker ötletét.
Két óra körül az egyik pár hazament, öten maradtunk. Nem sokkal később a házigazda és a másik páros is kidőlt, ki az egyik, ki a másik szobában. Már csak ketten tartottuk a frontot Annával, hogy ne zavarjunk senkit, kivonultunk a konyhába beszélgetni.
Egész este láttam rajta hogy van esélyem nála, nekem se volt már rég senkim, így kendőzetlenül flörtöltem vele egész este, és ő viszont. Máig nem értem hogyhogy nem volt akkor épp senkije, hiszen nagyon szép lány volt: magas, vékony, a mosolygós arcát hosszú szőke haj és vékonykeretes, lapos szemüveg keretezte. Kicsi, de még a ruhán keresztül is felismerhetően kemény mellei és kissé lapos feneke jól illett az alkatához. Állandó kacagását nem a bor okozta.
Már jó ideje kettesben beszélgettünk, közben pedig söröztünk mert a bor elfogyott. A sör hamarosan megtette a hatását: egy rövid csönd után bejelentette:
-Pisilnem kell!
Megdobbant a szívem. Van egyébként egy titkos perverzióm: eszméletlenül izgalmasnak találom ha egy lány pisil. Néhány barátnőmnek el is mondtam, párszor végignézhettem őket pisilni. De ez most más lenne: ez a lány nem is sejti hogy én mire indulok be. Ez most még izgatóbb! Miután ezt egy pillanat alatt végiggondoltam, nevetve feleltem:
-Nekem is! Menjünk együtt!
Visszanevetett, talán nem is gondolta hogy mennyire komolyan gondolom.
A fürdőszoba elég nagy volt, egy helyiségben volt a wc és egy nagy kád is. Amikor becsuktam az ajtót, kissé zavartan nekitámaszkodott a mosdókagylónak és azt mondta:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 2. vasárnap 09:04
Nem rossz.
#3 LastAngel 2010. 11. 30. kedd 14:18
Szia!
Elkezdtem utána olvasni ilyesmi "perverzióknak", itt,más-más íróktól, hogy meglássam benne a jót, esetleg szépet, s azt hiszem a legjobb helyen kezdtem smile Köszönöm
#2 tiborg 2010. 10. 7. csütörtök 09:18
Kedves kis tortenet,cifralat nelkul. Nekem tetszett!!
#1 Törté-Net 2010. 10. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?