A+ A-

Last Christmas

"Last Christmas
I gave you my heart
But the very next day, you gave it away
This year
To save me from tears
I’ll give it to someone special"
(George Michael - Last Christmas)
Múlt karácsonykor valami hihetetlenül különleges, de egyben fájdalmas dolog történt velem.
A Szentestét a barátaimmal töltöttem a hegyekben egy aprócska, romantikus faházban. Másnap este a banda kitalálta, hogy kimennek egyet síelni a fáklyák fényében. Mivel én nem tudok síelni és kicsit meg is voltam fázva, inkább bennmaradtam a melegben. Bár nem tudom, hogy a 15 fok mennyire nevezhető melegnek, de kinti mínusz 10-hez képest, mindenképpen. Velem maradt a legjobb barátom, Áron, hogy ne unatkozzak. Nem tudom, hogy hátsó szándék is vezérelte-e, vagy csak szimplán a kedvesség.
Fáztam, úgyhogy a kandalló elé telepedtünk a báránybőrre és forró testét körém fonva melengetett. Jól esett vele lenni, figyelmes volt és előzékeny. Kezdtem átmelegedni mellette és a hangulat is elég oldott volt - valószínűleg az elfogyasztott forralt bor mennyiségének köszönhetően. Egyetlen pillanat volt - hosszan egymás szemébe néztünk és lágyan összeért az ajkunk a lobogó tűz fényénél. Sosem csókolt még senki ilyen finoman. Keze lassan kezdett vándorolni a testemen és hamarosan megéreztem a már rég elfeledett bizsergést a lábam között. Ujjai a nyakamat simogatták, majd félénken haladtak egyre lejjebb. Én pedig zihálva nyújtóztam el, kidomborítva melleimet - ezzel is jeleztem, hogy hova kívánom a csókjait. Gyengéden simogatott le rólam minden egyes ruhadarabot, amíg már csak a hófehér csipkés melltartóm és a tangám volt rajtam. A lángok teljesen átmelegítették a testem és Áron forró érintése nagyon jól esett.
- Gyönyörű tested van! - szólalt meg, miközben a dekoltázsomat simította. Azt hittem lassan szétrobbanok a kéjtől, de még messze volt a kielégülés. Rutinos mozdulattal kapcsolta ki a melltartómat és lágyan húzta le, majd félredobta. Előbukkantak már régóta meredező mellbimbóim, az ő szeme pedig felcsillant a látványtól. Szinte hallottam a szívdobogását és az ereiben száguldó vér lüktetését és láttam a nadrágjában ágaskodó farkát. Nem mondom, nagyon izgató volt, hogy kíván. Már rég nem voltam férfival ezelőtt. Nyáron lett vége egy csaknem 2 éves kapcsolatomnak, azóta nem volt senkim. És Áron tudta ezt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.52 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 11. 21. szombat 11:39
Nem rossz.
#4 listike 2014. 10. 29. szerda 07:02
Tetszett.
#3 papi 2013. 10. 5. szombat 07:55
Nagyon jó
#2 v-ir-a 2010. 10. 7. csütörtök 20:12
nálam 10 pontot ér
#1 Törté-Net 2010. 10. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?