A+ A-

Kaland

Fordítás a www.xnxx.com történet részlegéről
A hideg és kemény tél közepe felé járt az ido, nem lehetett elég vastagon felöltözni. A csontig hatoló hideget annyira utáltam, hogy szinte péntek és szombat esténként, a nagy bulikba sem volt kedvem elmenni. Ráadásul a lakásom sem annyira meleg, jó vastagon fel kell öltözni mindig, hogy meg ne fázzon az ember. Végül is csak egy bérlakásról volt szó. Mégis úgy döntöttem, hogy elmegyek az egyik legjobb barátnommel az X klubba. Hogy miért is döntöttem így? Talán a barátnom befolyásolt, talán nem... Nem is ez a lényeges.
De valami miatt már reggel éreztem, hogy ez nem egy átlagos nap lesz. Délelott a kedvenc idotöltésemnek hódoltam, elmentem egy edzoterembe. Szeretek ilyen helyekre járni, és nem csak a kigyúrt pasik miatt. Ekkor töltöttem be a 19. életévemet, decemberben. Mikor hazaértem, elso dolgom az volt, hogy egy jó forró fürdot vegyek. Alaposan végig megmostam minden apró kis hajlatomat. Majd pedig meggyújtottam egy füstölot. Imádom a füstölok illatát különösen a jázminét. Számomra ez nyugalmat és biztonságot áraszt. És elkezdtem készülodni, az esti bulira. Igencsak kicsíptem magam, és egy nagyon szexi ruhát vettem fel. Egy farmert és hozzá egy mélyen dekoltált, a vállánál meghúzott blúzt. Ez volt a kedvenc blúzom, még szeptember végén vettem. A túl sok festéket nem szeretem az arcomon, nem is szoktam magam festeni, a természetes szépség híve vagyok. Legfontosabb, hogy úgy csillogjon a bor az egészségtol, mint egy gyémánt. Azért néha-néha én is meglátogattam a szoláriumot, de az teljesen más. A barátnommel 7-kor találkoztam, és kezdetét vette a nagy parti.
Amint bementünk rögtön megakadt a szemünk egy magányos srácon, aki a bárpultnál ücsörgött. A barátnom rögtön lefoglalta magának, mert nagyon megtetszett neki :) Én meg egyedül maradtam, de nem sok idore... Éppen az asztalomnál ittam az italom (imádom a martinit), mikor felbukkant mellettem egy srác, de fogalmam sem volt hirtelen, hogy honnan került elo. Megkérdezte, hogy meghívhat-e egy másik italra. Jobban megnézve, nem volt olyan helyes srác, mint amit a barátnom fogott ki magának, de volt valami kisugárzása, ami nagyon hatással volt rám, és gyönyöru sötétbarnák voltak a szemei. Ki nem fogadta volna el a meghívást???
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2016. 11. 11. péntek 06:57
nagyon tetszik a történet... folytasd
#5 feherfabia 2016. 06. 29. szerda 06:09
Tetszett!
#4 A57L 2014. 08. 20. szerda 18:08
Egynek elmegy.
#3 papi 2014. 05. 7. szerda 05:07
Nem rossz
#2 v-ir-a 2012. 12. 24. hétfő 21:55
jó volt, a vége kissé romantikus csöpögősre sikeredett,de jó volt smile
#1 Törté-Net 2010. 10. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?