A+ A-

Csak a szomszédok meg ne lássák!

A nagy dugásokban az a jó, hogy nem csak akkor élvezi őket az ember, amikor a dolog megtörténik, hanem utána is. Felséges utóízük van! Az ember emlékszik rájuk, kóstolgatja őket. A lágyékában felidézi az érzéseket, a heves döfkölődést, üzekedést, ahogy a kemény farok sikatol a zaftos pinában, majd ahogy a sperma többméteres pályáját bejárva spriccel oda be, a sötét csáblyuk mélyébe...
A szagok kivált alkalmasak arra, hogy a megtörtént dolgokat előhívják, újból átéltessék velünk. Mint most, amikor szendergő nejem mellől éppen megmozdultam, hogy kikászálódjak az ágyunkból, vastag pöffökben tört fel alulról a baszásszag... Hú, ez ma nagy volt!
Késő nyári napsütötte, meleg lusta vasárnap délután volt akkor is. Ebéd után, a mosatlan edényeket, lábosokat feledve, feleségemmel egymásnak estünk és szétszedtük egymást. Nagyon ideje volt már! Hétközben az ember dolgozik, de vasárnapra a dolog igencsak beérik: pina a fasznak, fasz a pinának feszült, haraptuk, nyaltuk, faltuk egymást és szemérmetlenül vastagon élveztünk. Így kell ezt, mert a szex házasságban is jól működhet, sőt az igazi egymáshoz csiszolódás, a másik igényeinek alapos ismerete a házasságban bontakozik ki igazán. Tudjuk jól, hogy a másik ideg pályái hol húzódnak és hogyan, mire reagál jól. Volt ám itt sikítás, hörgés, meg kéjes nyüszítés sikamlós altesti üzekedéssel vegyítve. És a végén telibebaszott pina is! Na, ahogy azt kell! Mint a nagykönyvben! Piszkosul jól esett!
Aztán szenderegtünk szépen egymás karjaiban. Egy óra multán én kezdtem el mocorogni bevackolt nejem mellől és kászálódtam talpra a feldúlt heverőről. Ahogy kikeltem az ágyból, már akkor nagy pöffökben áradt a baszásszag felfelé az orromba, s jól esően idézte az iménti nagy altesti harcokat.
A lakókonyha ajtaja nyitva volt, rekkenő meleg volt odakint és némi madárneszezéstől eltekintve a környék ájult vasárnap délutáni csendbe burkolódzott. A szomszédság nyilván ebéd utáni sziesztáját töltötte odahaza, mint mi is.
Az ajtón kilépve a metszőollót vittem magammal, mert a kapu környékén a kúszónövények elvadultak kissé. Gondoltam, amíg nejem szendereg odabent, odakint egy kis rendet teremtek, hogy ne kelljen megint hajlongva bejönni a kapun... Elindultam a lugas alatt le a kapuhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (145 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 01. 11. szombat 08:12
Nem Rossz
#6 A57L 2013. 09. 16. hétfő 04:32
Elmegy.
#5 tomi19 2013. 01. 15. kedd 13:20
10 pont
#4 mackó2009 2012. 11. 8. csütörtök 21:02
csatlakozom az előttem szólóhoz
#3 Kaszkadör 2012. 01. 8. vasárnap 16:35
Mázlista kutya,jó kis történet smile
#2 tiborg 2010. 09. 30. csütörtök 05:26
Kituno!!!! Hogy Vot.....Meg...(10)
#1 Törté-Net 2010. 09. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?