A+ A-

Egy üzletasszony naplója 3. rész

Átirat
9. fejezet
Marokkó
Egyik régi vágyálmom teljesült, amikor Hans kíséreteként megérkeztem Marrakechbe. Már októbert írtunk, de az idő így is meleg és fülledt volt. A szállodában bejelentkezés után a hordár átvette csomagjainkat és a szobánkhoz vezetett minket. Luxusszálloda volt, de nem elnöki lakosztály, normál franciaágyas, szép tágas szobával, erkéllyel.
Beléptünk a szobába. Elöl ment Hans, utána én, majd a hordár, aki egy jóképű, arab tini srác volt, kiválóan beszélt franciául, angolul, spanyolul. Gyakorlaton lehetett, gondolom. Na, miért is ne tegyük a fiú számára emlékezetessé ezt a napot? Mikor a szoba közepére értem, levettem a blúzomat és miniszoknyámat lecsúsztattam a combomon. A bokámon tekergő ruhával szembefordultam a fiúval. Francia neve volt, Gérard. Ott álltam a 16 év körüli, izmos, jóképű Gérard előtt teljesen meztelenül, Hans leült a mellettem lévő fotelbe, kényelmesen elhelyezkedett és elővette a legfrissebb Financial Times-t. Gérard csak nézett rám meglepetten. Lassan, alaposan végignézett tetőtől talpig. Egy vékony, már 18 éves, hosszú, barna hajú lány, csodaszép mellekkel, ágaskodó bimbókkal és szőrös puncival. A hosszú, kínos csendet megtörve kiléptem a ruhámból, lehajoltam érte és az ágyra dobtam. Odaléptem a sráchoz:
- Gérard, kellene egy kicsit napoznom, hogy legyen színem. Tudnál hozni egy tubus naptejet?
A mosolyom megnyugtatta, hogy nincs mitől tartania. Azonban mit szól mindehhez az öregember vajon? Gérard kérdőn Hansra tekintett, aki bólintott egyet szótlanul, s a fiú el is rohant rögtön.
Hans olvasott tovább, én meg elmentem zuhanyozni.
"Ez a srác tetszik, egy kissé elengedem a gyeplőt." - mondtam magamban.
Felüdülve, még vizesen kifeküdtem az erkélyen lévő nyugágyra, s szóltam Hansnak:
- Húzza mellém a fotelját.
Hamarosan visszaért Gérard és széles mosollyal nyújtotta felém a tubust. Mosolyogva megráztam a fejem, hátamon fekve kinyújtóztattam a nyugágyon, karom fönt, kezeim összekulcsolva fejem alatt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.11 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 07. 18. csütörtök 05:51
Jó írás.
#2 Biggabo 2012. 10. 29. hétfő 00:42
közszemérem vétség = közszemérem sértés (a helyes)
#1 Törté-Net 2010. 09. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?