A+ A-

Szexbérlet 2. rész - Klaudia

Lívi komolyan gondolta, amit első alkalommal mondott. A megállapodásunk úgy szólt, hogy hetente legalább két alkalommal leszünk együtt, de hízelgő lendülettel kezelte a kérdést és az első időszakban minden nap átjött. Kicsit kezdtem fáradni, ezért a második héten csütörtökön hosszan és körülményesen -nehogy megbántsam- előadtam, hogy aznap szeretnék pihenni. Megértő volt, sőt elnézést kért, hogy ilyen telhetetlen, de felajánlotta, hogy nézzük meg együtt az esti filmet. Örültem a társaságának. Először szorosan odasimult hozzám és mikor már alaposan elteltem a haja illatával, akkor kezdett cirógatni és puszilgatni, de csak ritkán és úgy mintha ezzel színesítené a beszélgetésünket. A női borotva reklámnál megjegyezte, hogy amúgy sem tudott volna ma koncentrálni, mert egy ügyetlen mozdulattal picit megvágta magát. Nem tudtam megállni és megkértem, hogy mutassa meg. Felrántotta a ruháját -ami alatt nem viselt bugyit- és megmutatta a majdnem három milliméteres piros csíkot. Ekkor már elmúlt a fáradtságom, sőt kínzóan kemény merevedésem volt. Elmesélte azt is, hogy már ez a mozizás is kellemetlen lehet, mert pusztán a közelségemtől is nedvesedik a puncija és ez lehet, hogy csípni fogja az aprócska vágást... "ott, alul". Ekkor úgy éreztem, hogy biztosan szétreped az alsóm.
Lívi, drága kis boszorkányom! Végül megkértem, hogy felejtse el, amit a pihenésről mondtam és szeretkezzünk, de -tisztán bosszúból, amiért így felhúzott- azt kértem, hogy üljön az ölembe, még ha az vágás a nagyajkán zavarja, akkor is. "-Lehet, hogy ettől majd jobban gyógyul." - nevetett és egy rutinos mozdulattal kiszabadította a 'kis barátomat'. Egy perc sem kellett hozzá, már az ölemben ült, óvatosan magába igazította mereven lüktető szerszámomat, majd a nyakam köré fonta a karjait és diadalmasan rám mosolygott. A helyzet egyértelmű volt, ő győzött abban a játékban, amiben nem is tudtam pontosan, hogy mikor játsszunk és mikor nem. De hogy is állhattam volna ellen, amikor gondosan felépített színjátékának minden eleme azt sugallta, hogy akar engem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 06. 18. szombat 07:01
Tetszett!
#4 Zsazsa33 2010. 09. 17. péntek 09:40
Örülök kisfiam, hogy felvilágosítasz végre! Én ugyan még csak, mintegy negyven éve vagyok nő, de mindig "nagy tisztelettel" fogadom a megállapításokat, amiket - különösen a tapasztalt tizenéves - hímneműek tesznek velünk kapcsolatban.
No, de nem akartalak bántani, csak tudod az első indulatból..., de, hogy komolyra fordítsam, úgy általában: Jobb lenne, ha nem csak pornó "irodalomból" és filmekből szereznétek a "műveltségeteket" - no meg az elképzeléseiteket asszonyról/lányról szexualitásról!
#3 gyuri0926 2010. 09. 17. péntek 08:24
Zszas kedves a női hüvely rendkivül rugalmas , ne gondolj másra , csak a szülésre , két gyermektől egy nő még nem tágult ki , amúgy jobb , ha tőlem tudod , vannak kimondottan vastag farkú pasik , akik például fájdalmat okoznak nöknek .
#2 Zsazsa33 2010. 09. 16. csütörtök 10:23
A barátnőim között akad egy "öklözhető" lány. Nála csak azokat a férfiakat sajnálom, akikkel összejön. Nem is akadt még hosszútávú kapcsolata.
#1 Törté-Net 2010. 09. 16. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?