A+ A-

Tina

Alig vártam, hogy ismét lássam őt. Gyakorlatilag ez a harmadik randinknak számít, már ha ezeket a találkozókat annak tekinthetjük. Végül is az elsőn megtörtént az első csók, a másodikon már volt virág és némi petting-szerűség is. Szóval teljesen átlagos ismerkedésnek tűnt, a harmadik randi okozta kellemes várakozással teli előérzetekkel.
Csak az a pár hónap ne lenne két találkozás közt és az az ezer kilométer távolság. Meg az unalmas konferencia, amit most tűkön ülünk végig a párizsi cégközpont nagyelőadójában, hogy mielőbb a szobánkba - úgy értem egyikünkébe - húzódva végre kettesben lehessünk. Igaz, az unalmas konferencia nélkül nem is találkozhatnánk, nem is találkoztunk volna. Természetesen egymás mellett ülünk, visszafogottan suttogva, gyengéd érintések közepette, mit két kamasz. Szerencsére az előadóterem félhomálya diszkérten megóv minket a kíváncsi kollégák elítélő tekintete elől.
El sem hiszem, nem is értem, hogyan alakult mindez így. Még most sem érezem, hogy bármit tettem volna érte, különösen nem, hogy ráhajtottam volna. Csak egymásra kattantunk, ahogy Tina fogalmazott, ez csak biokémia. Hát, ha az, akkor az enyém alaposan felborult. Gyakorlatilag kompletten belezúgtam a lányba, csodás lengyel kolléganőmbe. De nem árulhattam el neki, hisz megegyeztünk már az első csók után: ez csak egy könnyed munkahelyi távflört. Ami nem fáj senkinek. Csupa móka és kacagás, semmi fájdalom.
Beléptünk a szobájába. Ez mostanában így alakult. Első alkalommal ő jött be hozzám, de talán helyesebb, ha nem a nő megy a férfihoz, hanem fordítva. Bár nem igazán látom be, hogy erkölcsileg mi a különbség, ha egy nős férfi távozik a dolga végeztével a majdnem férjezett nő hotelszobájából, mintha a nő tenné ugyanezt fordítva. De Tina szemmel láthatóan komfortosabban érezte magát a saját kis ideiglenes birodalmában, hát tiszteletben tartottam kimondatlan kívánságát.
Kicsit idegesen ült le az apró hotelszoba egyetlen foteléjébe. Tudta, tudtuk, hogy eljött az idő, virágnyelven szólva "szorosabbra fonni a kapcsolatunkat". Azaz most remélhetőleg egy eget rengetően nagyot fogunk szeretkezni. Nem akartunk mi bántani senkit, de nem volt értelme tovább húzni a dolgot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2016. 09. 29. csütörtök 05:25
Érdekes történet.
#1 Törté-Net 2010. 09. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?