A+ A-

Kinga nem ért haza szárazon

Barátnommel vidékrol vonattal utaztunk haza. Az út hosszú volt, ezért egyáltalán nem volt meglepo, mikor Kinga egyszer csak felkelt, és diszkréten elhagyta a fülkét. Kis ido múltán visszajött, és teljesen nyugodtan leült mellém. Úgy tunt, a "muvelet" sikeres volt. Leszállás után azonban feltunoen ideges lett, és azt kérte, amennyire csak lehet, siessünk haza. Mint kiderült, a vonaton három WC - t is megnézett, de tisztasági állapotuk miatt bemenni egyikbe sem tudott, pedig már akkor is nagyon kellett pisilnie, most pedig már a hasa is fáj, és nem biztos, hogy kibírja hazáig. A bejelentésre erosen felizgultam, mert elképzeltem, ahogyan otthon leveszem róla a pisis ruhát. Ráadásul fekete nadrágja alatt egy világoskék pamutbugyit, és egy testszínu harisnyanadrágot viselt, amelyeken igen jól látszott volna a pisifolt.
Utazásunkat metróval folytattuk, itt kezdetben nem történt semmi, a kijáratnál azonban a sok lépcso láttán Kinga felsóhajtott. Bár pontosan tudtam, azért megkérdeztem, mi volt ez a nagy sóhaj. "Bepisilek ettol a sok rohadt lépcsotol" - hangzott a válasz, ami izgalmamat tovább fokozta. A metrózás után buszra kellett szállnunk, aminek kétszeresen is örültem, egyrészt mert a buszok rendszerint igen ritkán járnak, másrészt reméltem, hogy a fel - , vagy leszállásnál, amikor nagyot kell lépni, esetleg megtörténik a "baleset".
Számításaim beváltak. A buszra, mint rendesen, úgy negyedórát kellett várni. Eközben Kinga szabályos táncot járt, lábait keresztben tartotta. Szemei bosszúságot és kétségbeesést tükröztek. Valószínuleg a bugyija már ekkor sem volt teljesen száraz, a felszálláskor azonban már szinte biztos lehettem a dologban: Kinga egy pillanatra megmerevedett, és felszisszent. Ezután megpróbált úgy tenni, mintha semmi sem történt volna, de nyilván o is érezte: tudom, hogy egy kissé már bepisilt.
Leszállás után a házunkig kb. 100 métert kellett gyalogolni. Kinga itt már alig bírt menni, és tekintettel arra, hogy sötét volt, megpróbálta a pisit egyik kezével visszatartani. Igen izgató látvány volt. Késobb bevallotta, hogy ekkor már kb.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2017. 11. 11. szombat 07:02
Elég rövid lett... 5p
#5 A57L 2016. 02. 5. péntek 06:18
Hát ez ízlés dolga.
#4 Voronyezs 2007. 04. 24. kedd 14:31
ez nagyon király.főleg a vége...
#3 Laky 2003. 03. 8. szombat 23:51
Nagyon rulezz! Nekem is teccik..
#2 LILiom 2002. 12. 20. péntek 20:31
huh..lehet,hogy hülye vagyok,de tetszik... :)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?