A+ A-

Viharlányka

Reggel az irodában kezdtem, mint általában. Idővel megcsörrent a telefon. Odavetettem egy pillantást, ki is zavar megint, hisz sok a munka és délig végezni akarok. Randim van azzal a férfivel, aki eddigi életem szexualitásában a csúcson vagyok. Ha jellemeznem kellene Őt, azt mondanám, jelenleg Ő minden, amire vágyom. Megtestesíti az erőt, amit szeretnék magam mögött tudni, és ugyanakkor minden pillanatban, amikor Őt látom, felizzik az a bizonyos belső micsoda. És hogy miért nem vagyok vele állandóan? Az élet okoz érdekes dolgokat. Ha a realitást nézzük, és ez nagyon fontos tényező, mindkettőnk útja másfelé visz. Habár élvezzük a szexet, más nem köt össze.
Hamar lerázom a telefonpartnert, és gyorsan folytatom a munkát. De a telefon megint cseng. Nem ő az. Nem is foglalkozom különösen a csengéssel. Majd abbahagyja. Megállapodásunk szerint szól, ha indulhatok. Egészen fél tizenkettőig várok, de aztán küldök egy smst. Kisvártatva megszólal a telefon.
- Jó reggelt! - szól bele. Úristen, de imádom, amikor így köszön.
- Mi újság? - kérdem vissza.
- Merre jársz? Én lassan elindulok.
- Én is indulok, ha kellek. - mondom neki fél mosollyal.
- Siess nagyon - szól bele.
Összekapom magam és bevágódom a kocsiba. Egész úton beszélgetünk. Azt hittem hamar kifogyhat a téma, de örömmel veszem, hogy mindig van miről beszélgetni. Viccelődünk és élvezzük egymás ugratását. Sokszor, amikor hallgatom a hangját a telefonba, belegondolok, jó lenne mellette lefeküdni este. Nem. Ezt nem ragozzuk. Élvezzük a pillanatot, amit átélhetünk együtt és itt a vége. Indulás előtt ruhát cseréltem. Szeretnék dögösen megjelenni, hisz ez még talán jobban emeli a vágyat. Kényelmes, de mély dekoltázsos pántos ruhát vettem fel, figyelve, hogy a mozgást se korlátozza. Alá egy pici tanga. Megérkezve mellé állok a kocsival. Látom, hogy Ő már a hátsó ülésen vár rám. Sóhajtok egyet és gondolatban kikiáltom a világnak... nesztek, a következő egy órában ez a férfi csak az enyém. Nem adom senkinek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 11. 3. hétfő 09:38
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 10. 30. csütörtök 06:25
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 09. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?