A+ A-

Cetrapol harisnyái 1. rész - A stáb megérkezik

1
Cetrapol egy vénséges vén kikötőváros volt, a Nagy Tenger déli partján, Hullámvilágtól néhány eon távolságra. Néhány évvel azután fedezték fel, hogy a nyugati népek felfedezték az Átjárót. Az egykor virágzó birodalom mára lehanyatlott, de Johnny ezt nem tudta, amikor stábjával együtt úgy döntött hogy felkeresi. Seattle-ben szállt fel a fregattra, és búcsúszavai ezek voltak:
- Életem legjobb filmjével térek vissza!
A rokonok és a fiatal sztárocskák, akik érte rajongtak, nagyon ámuldoztak. A hajó üdvrivalgástól kísérve vitorlázott ki Esőváros kikötőjéből.
A viharos tengeren, a kabinjában szorongva Johnny azért megosztotta mélyebb gondolatait Frankkel, Geralddal, Amandával és Julie-val.
- A maradék pénzem teszem fel erre az útra. Hollywood nem fog örökké várni ránk - mondta Johnny, nyakában lógó medálját igazgatva. - Amióta felfedezték az Átjárót, még nem készült tisztességes film odaát. Én sem tervezek hasonlót, a költségvetésünk elég vézna. De van egy-két ötletem, van ám, a mindenit.
Mind az öten felszippantottak gyorsan egy kis kokót, azután egymást méregettek. Johnny izmos volt és jóképű és nagy kisugárzással bírt. Frank ronda volt, de erős, Gerald viszont igazi kabbe-a-faszom-szépfiúnak számított. A két csaj igazán rendben volt. Julie karcsú szőke szépség, Amanda alacsonyabb, rövid fekete hajú, de gyönyörű, izmos combjainak minden férfi a csodájára járt. Mindannyian telve voltak életerővel, és éhezték a sikert, amely a horizonton túl várhat rájuk.
- Szóval, tehát - folytatta Johnny. - Nincs baromkodás, ne törjetek össze semmilyen cájgot, mert nincs másik. Pia, kokó van, úgy hallottam, a csajok és srácok is toppon vannak Cetrapolban, minden meglesz, amit akartok. Cserébe jó munkát kérek. Egy hét alatt felvesszük az anyagot. Nincs forgatókönyv, nem is lesz. Itt van a fejemben minden. Cetrapol harisnyái, ez lesz a címe.
- Ki fogja terjeszteni? - kérdezte Amanda, keresztbe vetve lábait.
Johnny kedvtelve legeltette rajta végig a tekintetét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.53 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 07:50
Nekem ez a stílus nem jön be.
#1 Törté-Net 2011. 08. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?