Tóparti álom?...

Szavazás átlaga: 5.65 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2010. szeptember 6.
Hossz: 8 228 karakter
Elolvasva: 607 alkalommal
Éreztem amint az izzadságcseppek fickándozva gördülnek le karcsú derekamon. Egy tóparton feküdtem és melegen tűzött a nap. Mindig is imádtam a napfényt.
Jóleső melegség járta át a testem és élveztem amint a napsugarak körbetáncolják a nyakamat, majd egészen le a fenekemig kalandoznak. A tó csendesen, békésen terült el és a hűsítő vízbe lógatva a lábamat csak lazultam... Egy rózsaszín falatnyi bikini volt rajtam, ami épp csak annyit takart amennyit kellett. Kósza gondolatok jártak a fejembe, bujaságra és szenvedélyre vágytam. Valaki érintsen meg! Éreztem a bizsergést a lábaim között amint elönt a vágy és a lábam ujjáig végigcikázik rajtam valami kellemes, borzongató érzés... Hason feküdtem. Az egyik kezemmel lassan végigsimítottam a combomat, a fenekemet ameddig értem majd benyúltam a hasam alá a lábaim közé. Kissé megemeltem a fenekemet és tudtam pár másodperc és benn is vagyok a bugyimba. Az ujjaim remegve kúsztak szeméremajkaim közé, amelyek már megduzzadtak. Nedves voltam. De még milyen nedves. Jó érzés volt. Simogattam a csiklómat, körbe körbe puhán, gyengéden, ahogy szeretem, és közben leheletnyit mozgott a csípőm... de nekem ez épp elég volt ahhoz, hogy már a levegőt is alig tudtam venni annyira vágytam egy orgazmusra. A másik kezemmel a mellemet kezdtem simogatni a bikini felsőmet félrehúzva, majd a mellbimbómat, hiszen tudtam ez csak fokozza a vágyamat. Egy hirtelen mozdulattal a számhoz tettem a puncinedvtől síkos ujjamat és lenyalogattam. Imádom a puncim ízét és illatát. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ugye?

Már férfit akartam!
Gondolatban egy férfihoz beszéltem...
" – Nézd! Milyen nedves, szép punci!
Gyere, csak a tiéd lesz! Élvezd, használd, akard! Finom, illatos és nedvesen csak téged vár! Gyere, élvezz velem! Gyere! Had érezzelek! "
A képzeletbeli kezek simogatták a fenekemet, végigszántották az ujjak a hátamat szinte nyomot hagyva bőrömön. A hajamat túrták, tépték... és én majd eszemet vesztettem. Éreztem már nem sok kell hozzá és vágyam elcsitul.
Ujjaim egyre lágyabban simogatták forró puncimat, izmaim ellazultak... és akkor hirtelen magzavart valami. Megzörrent a bokor. Ez azért volt furcsa, mert azt hittem ezt a helyet nem sokan ismerik. A lépteket sem hallottam szinte. Ösztönösen fordítottam a fejemet a zörej irányába... de már rám is vetődött egy árnyék.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.65 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2020. május 17. 10:29
#3
Jó lenne, de idegesítő, hogy fogalmad sincs a főnévragozásról: Hol? -ban -ben; Hová? -ba -be. Sokaknak mindegy, de nem állna sokból helyesen használni - és akkor tökéletes lehetne. Nem elírás, mert következetesen használod rosszul.
1
a
A57L
2014. október 21. 09:27
#2
Egynek elmegy.
1
T
Törté-Net
2010. szeptember 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1