A+ A-

Tóparti álom?...

Éreztem amint az izzadságcseppek fickándozva gördülnek le karcsú derekamon. Egy tóparton feküdtem és melegen tűzött a nap. Mindig is imádtam a napfényt.
Jóleső melegség járta át a testem és élveztem amint a napsugarak körbetáncolják a nyakamat, majd egészen le a fenekemig kalandoznak. A tó csendesen, békésen terült el és a hűsítő vízbe lógatva a lábamat csak lazultam... Egy rózsaszín falatnyi bikini volt rajtam, ami épp csak annyit takart amennyit kellett. Kósza gondolatok jártak a fejembe, bujaságra és szenvedélyre vágytam. Valaki érintsen meg! Éreztem a bizsergést a lábaim között amint elönt a vágy és a lábam ujjáig végigcikázik rajtam valami kellemes, borzongató érzés... Hason feküdtem. Az egyik kezemmel lassan végigsimítottam a combomat, a fenekemet ameddig értem majd benyúltam a hasam alá a lábaim közé. Kissé megemeltem a fenekemet és tudtam pár másodperc és benn is vagyok a bugyimba. Az ujjaim remegve kúsztak szeméremajkaim közé, amelyek már megduzzadtak. Nedves voltam. De még milyen nedves. Jó érzés volt. Simogattam a csiklómat, körbe körbe puhán, gyengéden, ahogy szeretem, és közben leheletnyit mozgott a csípőm... de nekem ez épp elég volt ahhoz, hogy már a levegőt is alig tudtam venni annyira vágytam egy orgazmusra. A másik kezemmel a mellemet kezdtem simogatni a bikini felsőmet félrehúzva, majd a mellbimbómat, hiszen tudtam ez csak fokozza a vágyamat. Egy hirtelen mozdulattal a számhoz tettem a puncinedvtől síkos ujjamat és lenyalogattam. Imádom a puncim ízét és illatát. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ugye?
Már férfit akartam!
Gondolatban egy férfihoz beszéltem...
" - Nézd! Milyen nedves, szép punci!
Gyere, csak a tiéd lesz!Élvezd, használd, akard!Finom, illatos és nedvesen csak téged vár!Gyere, élvezz velem!Gyere! Had érezzelek!"
A képzeletbeli kezek simogatták a fenekemet, végigszántották az ujjak a hátamat szinte nyomot hagyva bőrömön. A hajamat túrták, tépték... és én majd eszemet vesztettem. Éreztem már nem sok kell hozzá és vágyam elcsitul.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 10. 21. kedd 09:27
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 09. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?