A+ A-

Szexbérlet 1. rész - Ahogy kezdődött...

Huszonnégy évesen egy baleset miatt kerekesszékbe kerültem... és még ugyanabban az évben megnyertem a lottófőnyereményt. Mit lehet erre mondani? Ilyen az élet?
Egy ideig csak a kamatokból éltem és próbáltam megtalálni a helyemet mozgáskorlátozottként a világban. Sikerült, ahogy sikerült... Egy idő után úgy döntöttem, ideje, hogy ne csupán a lehetőségeimet kutassam, hanem kitaláljak valamit, ami napi elfoglaltsággal jár. Végül az ingatlannál kötöttem ki. Városunk főiskolájának népszerűsége rohamosan növekedett, amivel a bérelhető lakások száma nem tudott lépést tartani. Nagyon korán figyeltem fel a lehetőségre és -mint a mesében- vásároltam hét lakást. Ötöt berendeztettem úgy, hogy kapósak legyenek az albérletet kereső diákok között: új bútorok, új fürdőszoba, felszerelt konyha, stb. Nem akkora üzlet, de a hétköznapi költségeimet behozta.
A 'maradéknak' speciális szerepet szántam. Egy rendkívül jó fekvésű, gyönyörű környezetben álló társasház két alsó lakása volt az éltemet megszínesítő ötletem alapja. Mindkettőt akadálymentesítettem és beköltöztem az egyikbe. Az utolsó csavarig és bigyóig, mindent úgy alakítattam ki, hogy a lehetős legkényelmesebb legyen. Ezzel párhuzamosan készült a szemközti szállás is, aminél azt kértem a lakberendezőtől, hogy az legyen a főiskolás lányok álma. Azt ígérte olyan lesz, hogy verekedni fognak érte. Nem is sejtette, hogy ettől sokkal finomabb dolgot vártam leendő szomszédaimtól.
Egy ideje állandóan azzal foglalkozott a média, hogy egyre több a szexért kínált albérlet a főiskolák, egyetemek környékén. Micsoda remek ötlet! Úgyis komoly elmaradásom volt ezen a területen, már a balesetem előtt is. Igyekeztem átgondoltan belefogni és nem elvakult kéjencként. Felkerestem egy régi haveromat, aki kiváló ügyvéd volt és elmondtam neki, hogy szükségem van egy szerződésre, ami minden oldalról biztosít ha szexuális szolgáltatásért adom ki a lakást. Nagy meglepetésemre nem tett gúnyos megjegyzéseket, hanem csillogó szemmel azonnal nekilátott. Többször elmondta, hogy ez valószínűleg egész pályájának legizgalmasabb feladata lesz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.78 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 03. 3. kedd 06:30
Nagyon jó!
#4 papi 2014. 04. 11. péntek 08:23
Nem rossz
#3 hairy_pussy 2013. 04. 7. vasárnap 07:07
Nekem tetszik
#2 tiborg 2010. 09. 2. csütörtök 01:19
Erdekes uj szemszog, gyenge erotikaval!Elgondolas, osszeallitas/leiras 10, erotika 5.Kivancsi lennek, hova fejlodik a kapcsolat.
#1 Törté-Net 2010. 08. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?