A+ A-

Mari nedves estéje

Mari a visszapillantó tükörben látta, hogy egy kékfény villog mögötte az úton. Nagyszerű gondolta bosszúsan a legjobbkor nagyon kell már pisilnem. Mari lelassított és megállt az útszélén várta, hogy a rendőr az autóhoz érkezzen.
Asszonyom - mondta a rendőr - Láthatnám a forgalmit és a jogosítványát?
A távolban látszottak a város fényei.
A rendőr elvette az okmányokat vissza ballagott az autójához, és magára hagyta Marit.
Remélem nem tart sokáig - gondolta Mari - Mivel a hólyagjában a nyomás egyre fokozódott és lüktetett. Csak ült és várt.... türelmetlen, ideges és félelemmel teli várokozás volt.
Összeszorította az izmait az altestében, de a vizelési inger egyre fájdalmasabban tört rá.
Arra gondolt, hogy bárcsak szoknya lenne, rajta amelyet felhajthatna, és nem öntözné meg a kedvenc szoros kék farmernadrágját. Nagyon szerette ezt a nadrágot csak úgy feszült az ölén, és gyengéden simogatta a csiklóját amint lépkedet, egész nap kellemesen nedves volt a puncija tőle. Nem úgy volt nedves, mint amitől most tartott.
Magában fohászkodott, hogy a rendőr minél előbb végezzen az ellenőrzéssel mivel nagyon kellemetlen volt már visszatartani.
Mari nyilallást érzett a lábai között amint a medencéjének izmai kezdték elveszíteni az erejüket.
"Ó, a bugyimba pisilek" - mormolta csendesen.
Valóban abban a percben egy picike folt jelent meg a nadrágján, átjutva a bugyiján és a harisnyanadrágján, amelyeket szerelmétől kapott születésnapjára. Az első cseppet, lassan szivárgó folyam kezdte követni, amely szétáradt az egész ölén nedvessé téve a szőrzetét a combjait és a fenekét. Mari lenézett és látta a nedves foltot a gyönyörű kívánatos lábai között amint egyre nagyobb és nagyobb lett, ahogy az aranyforrás feltört az öléből összevizezve a farmerját és a kocsi kárpitját. Meleget érzett, ahogy az előtört a forrás, amiben ült és kezdte érezni a vizeletének illatát. Mari sohasem érzett megalázóbb dolgot, mint ami most történt vele. Végül is elhatározta, hogy nem törődik vele és megpróbálta kipréselni magából az összes vizeletet. Nyomta és nyomta, amíg az utolsó csepp is ki nem jött teljesen átáztatva a bugyiját lemosva lábait az összes nedve az autó ülésébe ivódott. Halotta amint a megszokott surrogó hang kíséretében távozik hólyagjából az összes nedv. Mari megriadva eszmélt rá, hogy élvezi a bugyiba pisiléssel járó érzést.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2016. 02. 5. péntek 06:16
Életszerű kis történet.
#7 vakon53 2015. 12. 21. hétfő 19:19
Úgydöntöttünk a feleségemmel hogy 10 pontotadunk rá.
#6 cataflam 2014. 11. 17. hétfő 15:56
Megdugta.
#5 papi 2013. 06. 24. hétfő 10:44
Meg kellett volna dugni
#4 tiborg 2011. 03. 19. szombat 06:17
Erdekes...izgi....
#3 sihupapa 2008. 10. 7. kedd 01:04
kategoriájában nem rossz
#2 locco 2003. 01. 2. csütörtök 18:09
a rendör is megdughatta volna
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?