A+ A-

Kiéhezve

Fárasztó, átdolgozott munkanap után találkoztunk a bevásárlóközpont előtt fütyülő, még mindig télies szélben. Sietős, gyors puszi, majd hazazötykölődtünk a csúf sárga villamoson. A másik szavába vágva, egymásra licitálva meséltük a másiknak a nap történéseit, tudva, hogy mindenkit a maga élménye foglalkoztat, jóformán oda sem figyeltünk a másikra.
Átfagyva, éhesen érkeztünk a meleg lakásba. A legénylakások szokásos rendetlensége, halmokban álló vasalatlan ruhakupacok, szétdobált nyakkendők, felgyűrt ágytakaró, a héten elfogyasztott pár dobozos sör maradványai szanaszét, a nappaliban a pasik vasárnapi pókerpartijának romjai.
Az előszobában lekerültek rólunk a kabátok, és párom büszkén húzta ki magát új vászonblúzában. A durvának látszó, mégis finom anyag megfeszült erős, gömbölyű mellein, az apró gombok egész sorát tartó kis liffentyűk szorosan erőlködve tudták csak összefűzni a blúz elejét. Megdicsértem, bár a hatalmas keblek még így becsomagolva is nagyobb hatást tettek rám, mint maga a ruhadarab.
Láttam a gyönyörködő pillantást, de igyekeztem nem mutatni, mennyire jól esik, ahogy felfal a tekintetével. Úgy toltam el magamtól, mint akinek egyetlen vágya a forró tea és egy gyors vacsora. Magamban somolyogva osontam utána a fürdőszobába, elégedetten hallgatva a zsörtölődését "mindenféle éhenkórász nőszemélyekről". Hátulról leptem meg, miközben kilátástalanul kutatott a melegítő nadrágja után.
Ahogy végre megpillantottam a nadrágot két összegyűrt törölköző alatt, kíváncsi, cirógató ujjakat éreztem az ingem szegélyénél. Az ujjak finoman siklottak a derekamra, körmeivel ingerlően karistolva, egyre szűkülő körökben közeledve ágyékomhoz, de el nem érve azt. Testem reagált a gyengéd érintésre, de az agyam nem, csak álltam és élveztem a gyengéd kényeztetést.
Éreztem, ahogy összerezzen, és azonnal láttam, hogy a váratlan akcióm nem volt hatástalan, alsónadrágján a dudor egyre nőtt. Éreztem a benne tomboló feszültséget, sóvárgását, hogy ott is megérintsem, de nem akartam elsietni. Ő azért nem türtőztette magát, szenvedélyesen markolta meg a hátam, a fenekem, szájával viszont óvatosan kereste ajkaimat. Kezeivel türelmetlenül kezdte gombolni a blúz szoros kapcsait, ami a nagy rutin ellenére is kifogni látszott rajta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 09. 3. vasárnap 06:51
Először kicsit zavarosnak tűnt, amíg rá nem jöttem, hogy ketten mesélnek. Különben jó.
#2 A57L 2013. 11. 8. péntek 04:43
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 08. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?