Kiéhezve

Szavazás átlaga: 6.21 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2010. augusztus 19.
Hossz: 15 337 karakter
Elolvasva: 1 281 alkalommal
Fárasztó, átdolgozott munkanap után találkoztunk a bevásárlóközpont előtt fütyülő, még mindig télies szélben. Sietős, gyors puszi, majd hazazötykölődtünk a csúf sárga villamoson. A másik szavába vágva, egymásra licitálva meséltük a másiknak a nap történéseit, tudva, hogy mindenkit a maga élménye foglalkoztat, jóformán oda sem figyeltünk a másikra.

Átfagyva, éhesen érkeztünk a meleg lakásba. A legénylakások szokásos rendetlensége, halmokban álló vasalatlan ruhakupacok, szétdobált nyakkendők, felgyűrt ágytakaró, a héten elfogyasztott pár dobozos maradványai szanaszét, a nappaliban a pasik vasárnapi pókerpartijának romjai.

Az előszobában lekerültek rólunk a kabátok, és párom büszkén húzta ki magát új vászonblúzában. A durvának látszó, mégis finom anyag megfeszült erős, gömbölyű mellein, az apró gombok egész sorát tartó kis liffentyűk szorosan erőlködve tudták csak összefűzni a blúz elejét. Megdicsértem, bár a hatalmas keblek még így becsomagolva is nagyobb hatást tettek rám, mint maga a ruhadarab.

Láttam a gyönyörködő pillantást, de igyekeztem nem mutatni, mennyire jól esik, ahogy felfal a tekintetével. Úgy toltam el magamtól, mint akinek egyetlen vágya a forró tea és egy gyors vacsora. Magamban somolyogva osontam utána a fürdőszobába, elégedetten hallgatva a "mindenféle éhenkórász nőszemélyekről". Hátulról leptem meg, miközben kilátástalanul kutatott a melegítő nadrágja után.

Ahogy végre megpillantottam a nadrágot két összegyűrt törölköző alatt, kíváncsi, cirógató ujjakat éreztem az ingem szegélyénél. Az ujjak finoman siklottak a derekamra, körmeivel ingerlően karistolva, egyre szűkülő körökben közeledve ágyékomhoz, de el nem érve azt. Testem reagált a gyengéd érintésre, de az agyam nem, csak álltam és élveztem a gyengéd kényeztetést.

Éreztem, ahogy összerezzen, és azonnal láttam, hogy a váratlan akcióm nem volt hatástalan, alsónadrágján a dudor egyre nőtt. Éreztem a benne tomboló feszültséget, sóvárgását, hogy ott is megérintsem, de nem akartam elsietni. Ő azért nem türtőztette magát, szenvedélyesen markolta meg a hátam, a fenekem, szájával viszont óvatosan kereste ajkaimat. Kezeivel türelmetlenül kezdte gombolni a blúz szoros kapcsait, ami a nagy rutin ellenére is kifogni látszott rajta.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.21 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 9. 15:03
#4
Mind a kető szemszögéből, érdekes.
1
Andreas6
2017. szeptember 3. 06:51
#3
Először kicsit zavarosnak tűnt, amíg rá nem jöttem, hogy ketten mesélnek. Különben jó.
1
a
A57L
2013. november 8. 04:43
#2
Nem rossz.
1
T
Törté-Net
2010. augusztus 19. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1