A+ A-

Angol Óra

Szüleim sok energiát fordítottak arra, hogy nyelvtudó lány legyek, ezért beírattak angolra. Hetente kétszer kellett járni, úgyhogy rendesen el voltam foglalva a gimi mellett.
Mindig sokat adtam magamra, tornáztam, sportoltam, hogy jó alakom legyen és tetszek a férfiaknak. Szüleim féltettek, ahogy ez a lányoknál szokásos, ezért is találtak ki számomra elfoglaltságokat.
Magamról annyit, hogy 170 cm magas vagyok, 54 kg, barna hajú, barna szemű. Akkor éppen szőke voltam, mert ezt valahogy szexibbnek találtam. Emlékszem szeptember volt, amikor találkoztam Andrással. András 35 körül lehetett, anyám barátnőjének a férje volt, én voltam 17, még tapasztalatlan lány. András válófélben volt Ágitól, anyám barátnőjétől. Nekem mindig is szimpatikus volt, jó fej, sportos, ápolt férfinek tartottam Andrást. Tetszett a kiállása, az, ahogyan beszélt, nevetett, olyan határozott volt, magabiztos. Ahogy a villamoshoz mentem, összefutottam Andrással az utcán. Emlékszem, miniszoknya volt rajtam, és rövid póló. Megdicsért, hogy csinos vagyok, nekem pedig jólesett a bókja. Szerettem, ha nőként, felnőtt nőként bánnak velem.
Éppen akkoriban költözött el András Ágitól, invitált nézzem meg az új lakását. Nekem nem volt kedvem a tanuláshoz, ezért igent mondtam. András lakása igen jól volt berendezve, sorra, megmutatta a szobákat, a fürdőszobát, amelyikben még jakuzzi is volt, meg a szuper - modern konyhát mosogatógéppel, mikrosütővel. Persze ezek ma már megszokott dolgok, de tíz évvel ezelőtt, még ritkaság volt. Megkérdezte iszom -e valamit, mondtam igen. Erre ajánlott egy koktélt, akkor ittam először Mohitót. Elfogadtam, mert otthon nem ihattam alkoholt, és olyan felnőtt nős volt, hogy koktélt iszom. Megittam a koktélt, ő pedig beszélt a lakásról, mit honnan szerzett be, én pedig éreztem, hogy az alkohol belülről melegít, olyan kellemes bágyasztó érzés volt. Mintha megváltozott volna körös-körül minden, olyan érzéki volt minden pillantása, mondata, gesztusa. Nem szóltam csak mosolyogtam, mint a vadalma. Akkor felajánlotta, hogy nézzük meg a hálószobát, bár kicsit rendetlen azért nem mutatta meg eddig. Én nem találtam ebben semmi rosszat, ő kedvesen hozzám lépett és erős kezével segített felállnom a puha pamlagról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 10:27
Holvan a folytatás?!
#5 feherfabia 2016. 01. 14. csütörtök 05:56
Tetszett!
#4 listike 2014. 02. 15. szombat 18:10
És a beígért folytatás?
#3 v-ir-a 2010. 08. 19. csütörtök 22:42
nehezen tom elképzelni , h nem vette észre a pasi azt, h szűzzel volt dolga. Akk nem is figyelt rá igazán. Önző módon pdig a 35 éves nem védekezett, holott jól tudta, azt h a lány még kiskorú...és még írhatnám, de minek...olvassák el, és mindenki döntse el tetszik vagy sem..nekem nem jött be...sajnálom
#2 Kika 2010. 08. 19. csütörtök 06:34
Jöhet a folytatas smile
#1 Törté-Net 2010. 08. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?