A+ A-

Meglepetés barátomnak...

Mint nő, csak vágyakoztam arra mikor nézegettem azokat a képeket, amiben szexi nők, vagy modellek combfix harisnyával, fehérnemű együttesben mutogatják csinosan magukat. Felmerült bennem is, az a kérdés, vajon nekem hogyan állna és mit szólna a barátom , ha ilyenben fogadnám egy nap.
Némi habozás után, még is csak úgy döntöttem, veszek magamnak én is egy ilyen együttest, méghozzá piros színben.
A fehérnemű boltban készséggel segítettek és unszoltak próbáljam fel, de én inkább otthon szeretném, mondtam és örömmel vittem haza. Mindent megvettem, de természetesen ki kellett mosnom titokban és utána felpróbálni, amit nem is akartam csak akkor, ha már gondoltam meglepem a barátomat. A méret mindenben jó volt, még ha nem próbáltam meg akkor is tudom. Igyekeztem hamarabb haza érni és mindent előkészíteni.
Mutogattam én azért azokat a képeket a barátomnak és nem reagált negatívan így hát most kíváncsi vagyok rajtam, ha meglátja mit szól. Lezuhanyoztam és végre magamra vehettem az általam áhított ruhákat. Előbb a leheletnyi tangát, majd a melltartót, a harisnyatartót és óvatosan a combfix harisnyát, leültem az ágy szélére és szépen kezemre szedegettem és lábujjaimra kezdtem húzogatni és szexisen felfele a combomig és bekapcsoltam a tartóba. A másikkal is ugyan így jártam el. Kész voltam, izgatottan léptem a tükör elé. Én is meglepődtem milyen jól áll és nagyon szexi. A tükör előtt,
elöntött a forróság és elkezdtem finoman végig simogatni magam, arcomon, lefele haladt kezem, vállaimra és a mellemre. Hasamon körözgettem egy kicsit és a fenekemen folytattam a combjaimat sem hagytam ki és visszatértem arra a bizonyos pontra, ami lüktetett, dagadt és nedvesedett az izgalomtól, amit nem folytatok, meghagyom a barátomnak és gyorsan felvettem rá egy köntöst, ne is látszódjon semmi.
Haza érkezett a barátom, még jó hogy nem mélyültem bele jobban a... Nem csodálkozott mikor köntösben látott, hiszen mindig lezuhanyozunk, ha haza érünk munka után, és ő is ezt tette. Törölközővel szokta magát körbe tekerni és ment a szobába, hogy át öltözzön. Még nedves testét elkezdtem simogatni, csípője és a dereka az erogén zóna, finoman masszíroztam, és hopp leesett a törölköző a földre és Ő is kíváncsian levette rólam a köntöst és fasza állító látvány terült elé.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008 2016. 11. 4. péntek 10:07
erre a műre azt tudom mondani, hogy érdekes...
#4 vakon53 2016. 02. 27. szombat 15:23
Nem rossz
#3 papi 2014. 03. 27. csütörtök 08:52
Nem rossz
#2 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:12
Elég szenvedélyes smile jó.
#1 Törté-Net 2010. 08. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?