A+ A-

Eszter pelenkában

Szia, nagyon örülök hogy van már magyar helye is a pelenkakedvelőknek! én egy 19 éves lány vagyok, aki szívesen hord guminadrágot. A "dolog" úgy kezdődött, hogy úgy 16 éves koromig sok baj volt velem, ugyanis kamaszkoromban gyakran ágybapisiltem. Ezt a szüleim nem nézték jó szemmel, és gyakran fenyegettek azzal hogy be fognak pelenkázni éjszakára, ha ilyet művelek. Voltunk orvosnál is, de semmi rendellenességet nem állapítottak meg, de ha nagyon fáradtan feküdtem le, bizony reggelre megesett a baj.
Aztán egyszer - egy hasonló eset után - szüleim odakészítették a nekem szánt gumibugyit, és két pelenkát, hogy este abban aludjak. Minden tiltakozásom kevés volt ahhoz, hogy "megkegyelmezzenek" nekem. Kénytelen - kelletlen felvettem a szobámban a gumibugyit, szüleim hintőport is odakészítettek, de azzal nem tudtam mit kezdeni.
Aznap éjjel - mint máskor is - nehezen aludtam el, bár kissé feszengtem a lábaim közötti pelenkáktól. Nem tudtam hogy ez milyen érzés, de azt éreztem hogy rendesen beleizzadtam. Aztán elaludtam. Szombat reggel nem kellett a melóhelyre menni - ugyanis nem mondtam, de dolgozom egy elektronikai cégnél, tehát később ébredtem. Rögtön eszembe ötlött az, hogy mit kellett felvennem este, és dühösen nyújtózkodtam egyet. Nem éreztem semmi bajt, de azért belenyúltam a gumibugyiba, hát... szóval csurompisi voltam. Viszont megmondom őszintén, valami furcsa érzés kerített hatalmába... ugyanis, akkor még nem mertem magamnak bevallani, jólesett a meleg pisiben feküdni. A szüleimnek rossz képet vágtam a dologhoz, de később egyre gyakrabban felvettem éjszakára a guminadrágot, még akkor is ha nem volt rá szükség, és lefekvés előtt jól összepisiltem magam, aztán így aludtam boldogan reggelig.
Már három éve ennek, időnként az utcán is felveszem a farmerem alá, valami különös érzés az, hogy senki nem sejti, mi van rajtam, és a legváratlanabb helyeken pisilhetek be, amit mindíg élvezek.
Volt egy barátom, aki nem volt eléggé megértő, betegnek tartott ezért, el is hagyott. Remélem egyszer majd elémhoz a sors olyasvalakit, aki nem fog megütközni ezen a "szenvedélyemen".
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 deajk2008 2017. 11. 10. péntek 07:36
Nekem az volt a bajom, hogy túl rövid lett... 6p
#7 A57L 2014. 02. 24. hétfő 05:23
Elmegy.
#6 Pelusfiu 2010. 03. 14. vasárnap 15:00
Szia Eszter en is hordok gumibugyit,es nagyon jo erzes.
#5 ninja 2003. 03. 17. hétfő 17:15
Szia
Eszter én szívesen megismerkednék veled , kérlek írj.
#4 bela 2003. 03. 8. szombat 04:23
ez mi volt
#3 Latex 2002. 07. 24. szerda 20:38
Hello Eszter!
Néha én is hordok pelenkát és gumibugyit, úgyhogy én nem ütközöm meg a szenvedélyeden, sőt! Remélem felkeresel egy e-maillel. 25 éves fiú vagyok. Várom leveledet!
#2 jani 2002. 02. 27. szerda 23:48
Esztr, nagyon aranyos vagy. Kérlek jelentkezz az e-mailomra
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?