A függöny mögül

Szavazás átlaga: 6.91 pont (32 szavazat)
Megjelenés: 2010. augusztus 16.
Hossz: 7 102 karakter
Elolvasva: 1 135 alkalommal
Ez a történet sajnos nem velem esett meg, de örülök annak, hogy megtörtént, mert így is egy fantasztikus élménnyel lettem gazdagabb...

2000 nyarán a gimnáziumi évek után 3 barátommal együtt lementünk egy hétre a Balatonra. A déli parton, Lellén találtunk szállást közel a parthoz. Szerencsére az ablakból be lehetett látni az egész strandot, nem volt semmi zavaró tényező, mint például egy lombos fa. A barátaimmal, Máriusszal, Miklóssal és Karcsival egy kalandokban bővelkedő nyarat tűztünk ki célul. Óriási szerencsénk volt, ugyanis már a nyaralás második napján összefutottunk egy volt évfolyamtársnőnkkel, akit mellesleg Adriennek hívnak.

Az elmúlt négy év alatt vele csak a köszönés szintjéig jutottunk el, sajnos. Amint ott akkor álltunk, még a mai napig sem felejtem el. Sikeresen bevéstem emlékezetembe, Adrienn körvonalait, amelyet még ilyen tisztán sosem láttam. Ámulatba ejtő keblek, formás, kemény hátsó, fantasztikusan jó lábak, egy szóval bikavadító egy nő. Afféle csodálatos természeti jelenség. Észrevettem, hogy a viszonylag kevés ideig tartó beszélgetés egészében Adrienn Karcsi barátomat bámulta. Karcsi a nyárig rendszeresen gyúrt, amelynek az volt az eredménye, hogy négyünk közül rajta esett meg Adri szeme, akinek ragyogóan szép szemei voltak. Úgy éreztem ez az egy hét nem múlhat el anélkül, hogy valami nagyszerű történjék. S ha nem velem, hát Karcsival. A hirtelen jött találkozásunk Adriennel nem múlt el következmények nélkül...

Karcsi az este folyamán beszámolt arról, hogy másnap hogyan fog lecsapni rá, érezte, hogy itt még bármi lehet. A következő nap estéjén Máriusz és András barátom elindultak felfedezni a vidéket. Máriusz egyébként az egész nyaralás alatt női hátsókról áradozott, amelyeket megcsodált. Ez a nemes testrész valahogy természetfelettien hatott rá, s már szinte a rabjává vált. Karcsi elindult megkeresni istennőjét, ha nem is volt rá nagy esélye, hogy megtalálja, azért megpróbálta. Nem veszíthetett semmit. A fülledt nap vége felé úgy gondoltam talán erőt vesz rajtam egy hűs tusolás.

Bevonultam a fürdőszobába, s mivel alapos ember vagyok, ezért hosszú időt is képes vagyok eltölteni zuhanyzással és egyéb fürdőszobai tevékenységekkel.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.91 pont (32 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 9. 14:27
#6
Kukkolásnak elmegy.
1
a
A57L
2020. július 14. 04:49
#5
Ez sajnos nem sikerült nagyon jól.
1
zsuzsika
2016. november 11. 17:35
#3
papi! Jobb,hogy nem írta meg.
1
p
papi
2015. november 3. 21:37
#2
Nem annyira rossz, hogy ne írd meg a Csehországi történetet.
1
T
Törté-Net
2010. augusztus 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1