A+ A-

Catherine Bell és az iskolás lányok

Ez egy kitalált történet
Fordítás
A mű eredeti címe: Catherine Bell and the school girls
Írta: Sbranto
Catherine kinyitotta az ajtót, és beengedte a 7 tizenéves lányt a házába. Nagyon elégedettnek érezte magát, hogy mint társadalmi munkát, ő is vállalta, hogy beszéljen egy csapat lánynak a szexről - kérdések tizenéves lány fejében - ahogy a szociális munkás nevezte. Ahogy vezette a tizenéveseket be a nagy, kényelmes, nappaliba, nézte a lányokat és gondolkodott vajon mennyi idősek. Ez a csoport diák már most is vonzó, bár a testük még éppen csak kezdett kifejlődni. Catherine örült, és büszke volt arra, hogy elvállalta a felvilágosítást. Mikor ő tinédzser volt, nem volt senki, aki felvilágosította volna a szexualitásról, arról, hogy mit jelent egy nő számára. Elhatározta, hogy nem tartja a lányokat tudatlanságban, ahogy annak idején őt. Amint a lányok leültek, Catherine férje, Adam is csatlakozott hozzájuk. Előtte Catherine megkérte Adam - et, hogy csatlakozzon hozzá, ha a lányok olyan kérdéseket tesznek fel neki.
- Ahogy bizonyára tudjátok, én vagyok Catherine Bell, elképzelhető, hogy láttatok engem a JAG című TV - sorozatban. Férjem Adam is itt van, és mindketten szeretnénk, ha jól éreznétek magatokat nálunk. Tudjuk, hogy van ez, a tizenéveseknél - valószínűleg számos nagyon zavarba ejtő kérdést kell megválaszolni. Ígérem, hogy válaszolni fogok minden olyan kérdésre, amit feltesztek, és nem fogok zavarba jönni személyes kérdésektől sem. Én a ti korotokban, soha senkivel nem tudtam beszélni a szexualitásról, és ennek következtében úgy gondoltam, hogy én teherbe eshetek, ha smárolok valakivel! Nem akarom, hogy ez megtörténjen veletek, úgyhogy remélhetőleg leszek képes tájékoztatni benneteket és a válaszolni minden kérdésre. Hány évesek vagytok?
A lányok mondták, hogy ők 15 évesek.
- Valószínűleg sok a szexualitással kapcsolatos kérdésetek van. Testetek változik, és most másképpen néztek a fiukra. Lányok szeretném, ha nem szégyellnétek a szexualitásotokat, hanem felhasználnátok azt. Ez egy alapvető része annak, akik vagytok. És a csodálatos dolog a serdülő korban, hogy a szervezet megkapja intenzív élvezetet, amit a szex adhat. Tehát bármilyen kérdésetek van, tegyétek fel, és ígérem őszinte és egyenes választ adok.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 09. 8. vasárnap 06:30
Egész jó.
#3 czuprak 2010. 08. 13. péntek 23:36
nem olvastam mégel
#2 t2005 2010. 08. 12. csütörtök 15:26
A történet nagyon jó, de a fordításon még csiszolni kell!
Pontosabban néha túl szó szerinti a fordítás, nincs igazán megfogalmazva magyarul.
De alapvetően tetszett.
#1 Törté-Net 2010. 08. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?