A+ A-

Különös kalandom

Először egy szórakozóhelyen láttam meg őt. Felfigyeltem rá, és azt hiszem eleinte a lénye fogott meg engem. Vörösesbarna hajához, szép kávébarna szemei tökéletesen illettek arcához, és Sandra annak ellennére, hogy nem volt éppen egy sovány alkat, és egyszerűen volt öltözve, mégis első pillanattól vonzódni kezdtem hozzá. Sokszor tettem fel magamnak a kérdést, vajon miért? A kérdést magamnak megválaszoltam, de neki nem mondtam el, nem találtam értelmét. Azt hiszem mindig is a kifejezetten érdekes, kiismerhetetlen emberek érdekeltek, mert nekem, felfedezni az ember mélyebb zeg-zúgát, nagy élmény. Sajnos Sandránál ez nem így történt, és lehet, hogy én éreztem rosszul, de mintha valahol nem önmagát adná, vagy mondjuk úgy, nem engedi közel magához az embereket, ezért kezdett el vonzani, és szexuálisan nagy vágy érlelődött bennem az iránt a lány iránt.
Kapcsolatunk úgy kezdődött el, hogy sajnos hiányzott az, hogy nem ismertük meg igazán a másikat, hanem megbeszéltük, mikor lesz az a nap, amikor szeretkezünk...És ez a nap el is érkezett. Felmentünk hozzám, eleinte iszogattunk bacardit colával, ami pocsék volt, és csak egy pohárral tudtunk belőle meginni, majd magam sem értem miért, hírtelen levetkőztem, és bebújtam az ágyba, és magamra húztam a takarót. Talán zavaromban, vagy pedig azt akartam ö kezdeményezzen. Inkább az utóbbiról van szó. Én nem nagyon vagyok kezdeményező alkat, szőke női voltamból kifolyólag:) Ö csak nézett, és láttam zavarba eső arcát: most mit csináljak? Valahogy úgy éreztem ezt gondolja, és tudom, hogy neki a helyzet roppant kellemetlen volt, de nem bántam. Aztán megcsókolt, mondtam neki vetközzön le, és bújjon be mellém az ágyba -hozzá kell tennem, nagyon hideg volt a szobában:) Lassan megtette, simogatni kezdett, és szenvedélyesen csókolóztunk, én nagyon kívántam őt. Végigsimogatta testemet, majd a combom közé ért kezével.
Már elég nedves voltam, és Sandra elkezdett újjazni. Újjai érzékkel simultak be sima puncimba, és hírtelen hatalmába kerített a kéj. Ö újjazott, majd szétette a combomat, és belenyalt a puncimba. Éreztem, hogy nem bírom sokáig már visszatartani, és el fogok élvezni, ami pár perccel később meg is történt. Meg-megrándult testem, és lüktetett, izott bennem a hév, ahogy hatalmas rángásokkal elélveztem. Lüktetett a puncim a gyönyör perceitől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.05 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 12. 11. csütörtök 07:44
Rossz.
#4 A57L 2014. 04. 18. péntek 06:05
Azért nem olyan rossz.
#3 Bcica 2010. 08. 10. kedd 16:02
Ez olyan "lélekkiöntéses, elmondom mi fáj" volt. Nem tetszik:(
#2 pappamacii 2010. 08. 6. péntek 05:15
Mi ez, valami fordítás? Mert még annak is gyenge...
#1 Törté-Net 2010. 08. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?