A+ A-

Érzések 1. rész

Klárit már csak egy hajszálnyi választotta el az elélvezéstől, amikor a szomszéd szobában felsírt Csenge. Ébredés után általában nem azonnal süvített fel a kiságy mélyén: először nyöszörögni kezdett, hosszasan köszörülte a torkát, hogy aztán kitörjön belőle az elemi erejű bömbölés, ám ezúttal kihagyta az első fokozatokat. Mint valami sziréna, úgy követelte a táplálékot.
A fiatalasszony bosszúsan húzta ki hüvelyéből az óvszerbe bújtatott kígyóuborkát, majd az alkalmatosságot a párna alá csúsztatta. Lábai között a helyére igazította a percekkel ezelőtt sebtében félre sodort bugyit, felpattant, s összefogva maga előtt fehér fürdőköpenyét, átballagott kislányához. Közben még mindig remegett a lába.
- Jól van na, te kis lüke! - emelte arcához gyengéden a baba pofiját, puszit cuppantva illatos bőrére. - Még csak fél kettő van, igazán várhattál volna még egy kicsit... Egy ekkora gyerek nem lehet ilyen türelmetlen. - Csenge azonnal elhallgatott, amint megérezte anyja közelségét. Ravaszdi mosollyal gügyögött valamit Klárinak. Nem is vagyok éhes, csak veled akartam lenni, mondhatta, aztán fejét anyja vállára hajtotta. - Ghrrrrrr... - gőgicsélt, miközben egy nyálcsepp csordult ki piros szája szélén. Klári a konyhában az etetőszékbe tette a kislányt, beszíjazta, a kezébe nyomott egy babapiskótát, s mielőtt a fürdőbe indult volna, még közölte vele:
- Mindjárt kapsz cicit is, ha jó leszel.
Miközben folyt a víz, a fiatalasszony megvált ruháitól. Melltartóját és bugyiját, amely igencsak árulkodott önkielégítése előtti állapotáról, a szennyesbe dobta, aztán beleguggolt a kádba. A bokájáig érő vízben megmosta nemi szervét, zöldalma illatú fürdőhabbal többször is átcsúsztatva tenyerét a hüvelybejáraton, amely még mindig nem húzódott össze teljesen az iménti, a beteljesülést mellőző élményt követően. Középső ujját néhányszor elhúzta a kisajkak között, olykor enyhén érintve a klitoriszt is, majd óvatosan, hogy dekoratív műkörmével meg ne sértse magát, lassan felnyúlt a hüvelyébe. Bizsergető érzés volt, de a fiatalasszony tisztában volt vele, hogy ezúttal nem lenne képes elélvezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2017. 04. 4. kedd 02:33
Ez gyenge lett.
#4 papi 2014. 04. 17. csütörtök 14:55
Jóooo, folytasd
#3 tiborg 2010. 08. 20. péntek 02:28
Ilyen stylusu tortenetet eddid nem olvastam.A kezdet jo, fokozd az utemet!!!
#2 sukram 2010. 08. 3. kedd 07:46
Kedves Mindenki!
A történetet ismerem, nem tudom, hogy a mostani szerző neve alatt jelent -e meg, de már elég régen olvastam.
Ha a szerző műve akkor elnézést Tőle, ha nem akkor sajnos .....
A történet ennél sokkal hoszabb, és az eredeti forrásban nem volt részekre bontva.
#1 Törté-Net 2010. 08. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?