A+ A-

Gyöngyi néni

Sok emlékezetes és feledhető szexuális élményem van, de van néhány amit szerintem soha nem fogok elfelejteni, az egyik a következő...
21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám bíztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is...
Gyöngyi néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan "vénlány", se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.
A vén azért nem teljesen helytálló, mert 45 éves kora ellenére egész jól tartotta magát, fiatalosan, üdén, fitten, már amennyire egy jó 40es üde tud lenni. Na persze én 20on éves fejjel nem éppen rá koncentráltam, már ami a lányokat illeti.
A költözést hétvégén akarta lebonyolítani, éppen kapóra jött mert így kivonhattam magam a családi 2napos kirándulás "gyönyörei" alól.
Szombat reggel már elég korán átmentem az új lakásához, kissé álmosan nyitott ajtót, szerintem én ébresztettem, kócos szőke göndör haját határozott mozdulattal dobta át arca egyik oldaláról a másikra és nyomott hatalmas cuppanóst az arcomra, majd beljebb invitált az üres lakásba. Egész jó kis kérója volt, amerikai konyhás nappali, a nappaliból nyíló hálószoba és a konyharész mellett a nappali átlójában a fürdő, mely talán tágasabb volt mint a háló, mert egy sarokkád és egy zuhanyzó is helyet kapott benne.
- Vetkőzz! - förmedt rám viccesen Gyöngyi néni, aztán nevetett...
- Ma festeni is kell még szóval öltözz át kedvesem! - mondta. A felhívásra rögtön neki láttam a a konyha pult oldalában az öltözésnek és le vettem a pólóm meg a nadrágom és egy száll boxerban állva láttam neki munkásruhám előpakolásának, egy olyan perce pakolásztam a ruháimat, mikor feltűnt, hogy Gyöngyi néni ott áll mellettem egy 1,5 méterre és néz, nem gondoltam semmire, de fura volt hiszen az emberek nem nézik a másikat öltözködés közben, mikor kissé rosszallóan rápillantottam (bár nem szántam annak), láttam ahogy az engem való bámulásba egészen belefeledkezve áll fehér selyem köntösében, egyik karját mellei előtt átfonva tartja, a másik kezével meg dekoltázsánál matat,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 03. 9. vasárnap 13:28
Ez nagyon jó volt.
#10 A57L 2013. 08. 25. vasárnap 03:47
Elég jó.
#9 papi 2013. 08. 16. péntek 05:45
Nagyon jó, 10 pont.
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 21. kedd 16:22
Folytasd!
#7 sipospista 2012. 07. 7. szombat 11:28
ez nagyon jo kis történet foltatást.
#6 tiborg 2012. 07. 7. szombat 05:32
Ujra elveztem! Olyan jo sztori,hogy a helyesirasra nem volt idom,erom.
#5 Craig 2010. 07. 29. csütörtök 04:45
Könyörgöm, felejtsük már el a fölösleges rövidítéseket. 2napos helyett
kétnapos. 2 óra még ok, meg a korok leírása, az sem probléma. De a 2napos

Ezt leszámítva semmi probléma nem volt a történettel. Itt-ott volt egy kis fogalmazási pontatlanság. De ez még nem zavaró.
#4 Dobszi 2010. 07. 27. kedd 23:26
Saskia ez csak szőrszálhasogatás. Ahelyett hogy a kis helyesírási hibákon akadsz fent, ami még mindig kevésbé fordul elő mint a legtöbb történetben, onkább olvass figyelmesebben:
"..az orgazmusunk közeledett, visszafordítottam a hátára Gyöngyit"
A story 10-es, csak így tovább Zulumambre.
#3 Saskia 2010. 07. 27. kedd 09:35
Azért az nem semmi akrobatika, ahogy a kutyus-pozícióban elhelyezkedett asszony mellei közé illeszted a farkad - gratulálok!
Persze azt sem kutya elképzelni,ahogy a "mellei még mindig ziháltak".
No és ahogy az a boxer "egy száll"...de azt az egyet nem értem,hogy miért bórt kortyolgattatok...én a bort jobban szeretem, meg az nem is annyira mérgező, mint a bór!De hát ízlések és pofonok...
#2 tiborg 2010. 07. 27. kedd 01:02
kituno sztori..lehet folytatasa,mert variacio vegteten...
#1 Törté-Net 2010. 07. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?