A+ A-

Az első találkozás éjszakája

Amikor végignézett a szobán áthaladó meztelen férfin, borzongató lüktetést érzett az ágyékában.
Tudta, sejtette, hogy ez nem egy hétköznapi, átlagos szeretkezés lesz, már akkor megérezte, amikor először ért a keze a kezéhez és először ért a szája az ajkaihoz. Biztos volt benne, hogy jól választott, bízott női ösztöneiben és az sem érdekelte, hogy ennek az éjszakának lesz-e folytatása, vagy sem. Kívánta, őrülten kívánta ezt a rejtélyes "ismeretlen ismerőst", kívánta, hogy az felizgassa, magáévá tegye. Izgalmas volt a gondolat, hogy nem tudta, milyen stílusa, szexuális kultúrája van ennek az erotikától vibráló férfinak, de várta, akarta a közeledését és kész volt bármire.
És ő jött, lassan, s mellé simult a hatalmas ágyon, tenyerével végigcirógatta remegő testét, ágaskodó mellbimbóit két ujja közé csippentve finoman morzsolgatni, dörzsölni kezdte azokat... Csókja puha volt de rendkívül izgató, s amikor szájával, nyelvével is ingerelni kezdte kemény mellbimbóit, lüktető hüvelybemenetét elöntötte a forró, síkos nedvesség.
Átadta magát a fokozatosan erősödő vágynak, az oldalához szorosan odasimuló férfitestből áradt a szenvedély, csípőjét érintette kemény pénisze, amelyet egyre erősebben nyomott hozzá, miközben élvezettel nyalogatta, szopogatta, szívogatta mindkét mellét. A bimbók babszemnyire duzzadtak, csiklója vörösen ágaskodva várta az érintést, szeméremajkai puha párnácskává dagadva kész voltak a befogadásra. Halkan nyögdécselve, combjait enyhén megnyitva, csípőjét ringatva szinte olyan volt, mint egy tüzelő macska, kurrogva, burrogva, dorombolva hívta, hívogatta hímjét...
S amikor az szembefordult vele, ráhasalt és térdével szélesebbre tárta combjait, már szaporán lihegve, szemét behunyva, fejét hátravetve kéjesen várta a mennyi pillanatot, biztos volt benne, hogy most, most fog belé hatolni...
Ám ez az ízig-vérig igazi kandúr bizony nem kapkodta el... hanem lejjebb kezdett csúszni a mellétől, le, egészen a hasáig, azután egyre lejjebb... míg rá nem talált kutató nyelvével a formás kis szőrpamacs alatt megbúvó legérzékenyebb pontjára, s azt kezdte nyalogatni, lefetyelni, apró, gyorsuló nyelvcsapásokkal ingerelni. Őrjítő volt a gyönyörűség, két kezével belemarkolt a férfi dús hajába, csípőjét megemelve élvezte minden mozdulatát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 06. 14. szombat 08:26
Egész jó történet.
#1 Törté-Net 2010. 07. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?