Az első találkozás éjszakája

Szavazás átlaga: 6.79 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2010. július 26.
Hossz: 8 557 karakter
Elolvasva: 570 alkalommal
Amikor végignézett a szobán áthaladó meztelen férfin, borzongató lüktetést érzett az ágyékában.
Tudta, sejtette, hogy ez nem egy hétköznapi, átlagos szeretkezés lesz, már akkor megérezte, amikor először ért a keze a kezéhez és először ért a szája az ajkaihoz. Biztos volt benne, hogy jól választott, bízott női ösztöneiben és az sem érdekelte, hogy ennek az éjszakának lesz-e folytatása, vagy sem. Kívánta, őrülten kívánta ezt a rejtélyes "ismeretlen ismerőst", kívánta, hogy az felizgassa, magáévá tegye. Izgalmas volt a gondolat, hogy nem tudta, milyen stílusa, szexuális kultúrája van ennek az erotikától vibráló férfinak, de várta, akarta a közeledését és kész volt bármire.

És ő jött, lassan, s mellé simult a hatalmas ágyon, tenyerével végigcirógatta remegő testét, ágaskodó mellbimbóit két ujja közé csippentve finoman morzsolgatni, dörzsölni kezdte azokat... Csókja puha volt de rendkívül izgató, s amikor szájával, nyelvével is ingerelni kezdte kemény mellbimbóit, lüktető hüvelybemenetét elöntötte a forró, síkos nedvesség.
Átadta magát a fokozatosan erősödő vágynak, az oldalához szorosan odasimuló férfitestből áradt a szenvedély, csípőjét érintette kemény pénisze, amelyet egyre erősebben nyomott hozzá, miközben élvezettel nyalogatta, szopogatta, szívogatta mindkét mellét. A bimbók babszemnyire duzzadtak, csiklója vörösen ágaskodva várta az érintést, szeméremajkai puha párnácskává dagadva kész voltak a befogadásra. Halkan nyögdécselve, combjait enyhén megnyitva, csípőjét ringatva szinte olyan volt, mint egy tüzelő macska, kurrogva, burrogva, dorombolva hívta, hívogatta hímjét...
S amikor az szembefordult vele, ráhasalt és térdével szélesebbre tárta combjait, már szaporán lihegve, szemét behunyva, fejét hátravetve kéjesen várta a mennyi pillanatot, biztos volt benne, hogy most, most fog belé hatolni...
Ám ez az ízig-vérig igazi kandúr bizony nem kapkodta el... hanem lejjebb kezdett csúszni a mellétől, le, egészen a hasáig, azután egyre lejjebb... míg rá nem talált kutató nyelvével a formás kis szőrpamacs alatt megbúvó legérzékenyebb pontjára, s azt kezdte nyalogatni, lefetyelni, apró, gyorsuló nyelvcsapásokkal ingerelni. Őrjítő volt a gyönyörűség, két kezével belemarkolt a férfi dús hajába, csípőjét megemelve élvezte minden mozdulatát. S ahogy a kis-és nagyajkait is szopogatni kezdte, miközben az egyik, majd a másik ujját lassan becsúsztatta forró puncijába, azt hitte, rögtön elélvez. De nem, ő sem akart túl hamar a csúcsra jutni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.79 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. október 3. 15:19
#3
Elösször és örökké? van ilyen.
1
a
A57L
2014. június 14. 08:26
#2
Egész jó történet.
1
T
Törté-Net
2010. július 26. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1