A+ A-

Lelkes fantáziám 1. rész

Csak bámultam magam elé az asztalomnál ülve és szórakozottan lökődtem a számítógép egerét. Mélyet sóhajtottam, majd kifújtam az összes levegőt a tüdőmből, miközben megcseréltem keresztbe tett lábaimat. Az asztalra könyököltem és a tenyerembe süllyesztettem a homlokom. Istenem, holnap lenne a nagy napom! - gondoltam magamban - Holnap lenne az esküvőm.
Még szomorúbb lettem, de egyszerűen már mélázni se volt erőm azon, hogy elrontottam, hogy tönkretettem az életem. Az elmúlt hónapokban csak ez járt a fejemben és csak magamat okolhattam érte. Nem volt erőm szembenézni a másoknak okozott fájdalommal, ezért eltávolodtam az addigi életemtől. Ritkultak a hazautazásaim, rengeteget dolgoztam, kevéske szabadidőmet pedig Zsófival töltöttem. Élveztem a szingli lét örömeit. Majdnem szingli, mert azért volt valakim. Egészen pontosan én voltam valaki szeretője. Elhúztam a számat, elmélkedésemből az ajtó nyitódása rázott fel, Gábor dugta be a fejét az ajtón.
- Ráérsz? Fel tudsz jönni hozzám kicsit?
- Persze, azonnal. - válaszoltam.
Hátratoltam a székemet, felálltam, megigazítottam a szoknyámat, lecsuktam a laptopom, felkaptam a céges mobilomat az asztalról, majd kiléptem az irodám ajtaján. Az irodám. Még nem szoktam meg. Szívesen költöztem a belső irodába, kint az ügyfélszolgálaton már nem fértünk el a lányokkal. Hiába dolgoztunk külön idősávokban, az átfedésekkor csak útban voltunk egymásnak. Aztán Gábor átszervezte a hierarchiát. Ő egyre kevesebbet akart volna napi szinten a céggel foglalkozni, így kinevezett engem és Zsoltit, mint részlegvezetőket. Az én feladatom volt az iroda, az ügyfélszolgálat, a napi teendők, a számlázás, Zsolti a kiszállításokkal, csomagokkal, a futárokkal, raktározással foglalkozott. Tulajdonképpen közös volt az iroda, de Zsolti nem tartózkodott ott, pláne nem a számítógép előtt, inkább a raktárakban ténykedett. Azért örültem, mikor Gábor megkért, hogy rendezzem be a belső irodát magamnak és Zsoltinak. Egy teljes hétvégét rászántam, hogy berendezés után nézelődjek. Gábor rá is bólintott a tervezetre, így jöhetett a vásárlás. A nyír színű bútorok és a piros kiegészítők egész feldobták a helyiséget. Mindkettőnknek lett egy két oszlopos négy soros könyvesszekrénye, amihez hozzácsatlakoztathattunk egy-egy íróasztalt. Az asztalaink közé egy asztalkára helyeztem el a nyomtatónkat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.92 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo 2016. 02. 14. vasárnap 15:31
Gyengus...
#7 listike 2014. 11. 7. péntek 11:14
Sok a duma, kevés akció. Nem tetszett.
#6 veteran 2014. 11. 5. szerda 08:36
A folytatás talán jobb lesz.
#5 Rinaldo 2014. 11. 5. szerda 08:19
Gyenge.
#4 zsuzsika 2014. 11. 5. szerda 07:06
Közepes.
#3 Andreas6 2014. 11. 5. szerda 07:01
Nem igazán erre az oldalra való. Túl sok a körítés, ami majdnem annyira baj, mintha egyáltalán nem lenne.
#2 feherfabia 2014. 11. 5. szerda 06:04
5P
#1 Törté-Net 2014. 11. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?