A+ A-

Egy furcsa nap

A következő történet nemrég esett meg velem. Régóta párkapcsolatban élek és nagyon jól megvoltunk a kedvesemmel, minden idilli és már-már túl jó volt. Az egyetemen ismertem meg, első látásra szerelem. Ez csak később derülhetett ki ugyanis sokáig nem adta be a derekát, félt egy újabb csalódástól. Végül találkoztunk, és az első perctől úgy viselkedtünk, mint ha házasok volnánk. Mint már említettem az összhang tökéletes volt, teljes bizalom satöbbi. Igazából itt tévedtem a legnagyobbat, feltétel nélkül megbíztam benne, bár tudtam, hogy zűrös kapcsolatai voltak, de azt hittem ezt már lezárta. Hát nem.
Tisztán emlékszem a napra mikor éppen a telefonján játszottam, és egy furcsa érzés fogott el. Nem volt ez tabutéma, simán beleolvashattam az üzeneteibe, hát meg is tettem és figyelmes lettem egy SMS -re: Géza írja, hogy mindent tagadjon le a múlt heti estéről maximum a beszélgetésüket említse meg és hogy többet soha nem látja, de ezt tegye meg most még 1szer a kedvéért. Tudtam kiről van szó, az egyik előző fickóról, aki megcsalta. A gondolataim egyre csak kavarogtak, nem tudtam mitévő legyek és egyáltalán mi történt? Gyorsan összeállt a kép, az én kedvesem bosszút állt, vagy legalábbis próbált ezen a Géza fickón, mert elhagyta és azt hitte, így majd jobb lesz. Engem nagyon feldúlt ez az egész. Mi tévő legyek? Az egész kapcsolatunkat a bizalomra és őszinteségre alapoztam úgy éreztem egy világ dőlt össze bennem. Éreztem ennek vége, vagy azonnal véget vetek ennek a kapcsolatnak vagy hosszú őrlődés és végső elhidegülés lesz a vége. Előbbi mellett döntöttem, és a többire nem vagyok büszke, de akkor ezt éreztem a legjobb megoldásnak. Szóval úgy döntöttem, hogy még egy utolsó éjszakát együtt töltök vele és bár már nem úgy nézek rá, mint azelőtt, de imádtam vele lenni, a teste minden porcikáját magaménak érezni, cirógatni, szeretgetni, apró csókokkal elárasztani. Ez a varázs szakadt meg, már csak egy nőt láttam... egy kurvát, mérges voltam és elkeseredett, úgy éreztem nincs mit vesztenem, meg kell próbálni. Mindig odafigyeltem, hogy kielégítsem és mindent megadjak neki, amit kíván, viszont ez az utolsó este csak rólam fog szólni. Tudom, amit kitaláltam ugyan olyan kicsinyes, mint az ő elégtétele mégis jobban éreztem magam tőle.
Megvolt hát a terv. Gyorsan elészültem és indultam is a suliba. Szerencsére nap közben nem kellett találkozzunk csak este, mikor is együtt aludtunk a pesti kis lakásba, ahol nem zavart senki. Én értem hamarabb haza és mi tagadás igencsak izgatott állapotba kerültem. Tudtam ez az utolsó esély ma mindent meg kell próbálni. Le is gurítottam egy tüske sör kombinációt a srácokkal még mielőtt hazamentem. Meg is jött a kedvesem, bennem pedig nagyon furcsa érzések kavarogtak. Egyszerre voltam dühös, felizgult, kicsit olyan volt, mint a szüzességem elvesztése, egyszóval izgultam. Tisztában voltam vele nem tudnám bántani, de szerettem volna mindent kipróbálni, amit eddig nem sikerült, nem mertem. Szerettem volna kifacsart citromként heverni az ágyban az este végére. Ismerem elég jól, talán rá is tudom venni minderre. Ebben a pillanatban megcsörrent a csengő, ő volt az. A szívem hevesen vert, gyorsan szaladtam és már nyitottam is az ajtót. Ott állt előttem, a nő, aki megcsalt, akiben megbíztam, és akit ma utoljára még magamévá szeretnék tenni. Magamhoz húztam megcsókoltam, forrón szenvedélyesen. Ő először nem tudta mire vélni, ezt a heves magatartást, de tudta jól néha túlságosan is megkívánom, így hát másodpercek alatt ráhangolódott az aktusra. Finoman lesegítettem a kabátját, kézen fogtam és bevezettem a fürdőbe. Eddigre már iszonyatosan felizgultam, ő pedig a még rájátszott azzal, hogy a fülembe nyögött és elmesélte, hogy mennyit gondolt rám. Ettől kicsit ideges is lettem, ő ne papoljon nekem ilyen dolgokról csak vetkőzzön és had keféljem már. De türtőztetnem kellett magam.
Ismét megöleltem, végigcsúszott a kezem a kis testén, a kerek fenekén, amit imádott, ha megmarkolom és simogatom, a hátán, hasán, a kerek kis keblein, amin a bimbók eddigre hegykén ágaskodtak és szinte átbökték a toppot, amit viselt, és legvégül az arcocskáján. Belepusziltam a nyakába és elkezdtem kigombolni a szoknyáját. Ő egyre csak sóhajtozott, és vadul keresni kezdte a farmerom cipzárját. Lekerült a kis szoknya majd a topp is. Sosem hordott melltartót, nem kellett neki, a mellei nem voltak nagyok olyan pont tenyérbe illők és kemények, imádom őket. Egy gyönyörű ékköves tanga volt már csak rajta, eddigre rólam is lekerült a farmer. Gyorsan lekaptam az ingem is és ott álltam előtte egy szál alsógatyában, mereven, mint egy szikla. Éppen nyúlt volna felém mikor, lefogtam a kezeit, kajánul ránéztem és csak annyit mondtam neeee még ne. Ezt szerette nagyon, azt mondta mindig beindul, ha én irányítok, mondtam is magamban most ebből nem lesz hiány. Felkaptam egy törölközőt és azzal együtt bevezettem a szobámba. A törölköző lefektettem az ágyra és mondtam neki feküdjön rá.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.25 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 10. 25. szerda 20:04
Félre is érthettél valamit, lehet, hogy meg se csalt. Egyébként aki féltékeny, az meg is érdemlik, hogy megcsalják. Remélem, hogy csak kitalált történet, és a valóságban nem vagy ilyen ellenszenves, mint ebben a történetben.
#2 listike 2013. 12. 20. péntek 07:28
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 07. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?