A+ A-

Egy furcsa nap

A következő történet nemrég esett meg velem. Régóta párkapcsolatban élek és nagyon jól megvoltunk a kedvesemmel, minden idilli és már-már túl jó volt. Az egyetemen ismertem meg, első látásra szerelem. Ez csak később derülhetett ki ugyanis sokáig nem adta be a derekát, félt egy újabb csalódástól. Végül találkoztunk, és az első perctől úgy viselkedtünk, mint ha házasok volnánk. Mint már említettem az összhang tökéletes volt, teljes bizalom satöbbi. Igazából itt tévedtem a legnagyobbat, feltétel nélkül megbíztam benne, bár tudtam, hogy zűrös kapcsolatai voltak, de azt hittem ezt már lezárta. Hát nem.
Tisztán emlékszem a napra mikor éppen a telefonján játszottam, és egy furcsa érzés fogott el. Nem volt ez tabutéma, simán beleolvashattam az üzeneteibe, hát meg is tettem és figyelmes lettem egy SMS -re: Géza írja, hogy mindent tagadjon le a múlt heti estéről maximum a beszélgetésüket említse meg és hogy többet soha nem látja, de ezt tegye meg most még 1szer a kedvéért. Tudtam kiről van szó, az egyik előző fickóról, aki megcsalta. A gondolataim egyre csak kavarogtak, nem tudtam mitévő legyek és egyáltalán mi történt? Gyorsan összeállt a kép, az én kedvesem bosszút állt, vagy legalábbis próbált ezen a Géza fickón, mert elhagyta és azt hitte, így majd jobb lesz. Engem nagyon feldúlt ez az egész. Mi tévő legyek? Az egész kapcsolatunkat a bizalomra és őszinteségre alapoztam úgy éreztem egy világ dőlt össze bennem. Éreztem ennek vége, vagy azonnal véget vetek ennek a kapcsolatnak vagy hosszú őrlődés és végső elhidegülés lesz a vége. Előbbi mellett döntöttem, és a többire nem vagyok büszke, de akkor ezt éreztem a legjobb megoldásnak. Szóval úgy döntöttem, hogy még egy utolsó éjszakát együtt töltök vele és bár már nem úgy nézek rá, mint azelőtt, de imádtam vele lenni, a teste minden porcikáját magaménak érezni, cirógatni, szeretgetni, apró csókokkal elárasztani. Ez a varázs szakadt meg, már csak egy nőt láttam... egy kurvát, mérges voltam és elkeseredett, úgy éreztem nincs mit vesztenem, meg kell próbálni. Mindig odafigyeltem, hogy kielégítsem és mindent megadjak neki, amit kíván, viszont ez az utolsó este csak rólam fog szólni. Tudom, amit kitaláltam ugyan olyan kicsinyes, mint az ő elégtétele mégis jobban éreztem magam tőle.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.25 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 10. 25. szerda 20:04
Félre is érthettél valamit, lehet, hogy meg se csalt. Egyébként aki féltékeny, az meg is érdemlik, hogy megcsalják. Remélem, hogy csak kitalált történet, és a valóságban nem vagy ilyen ellenszenves, mint ebben a történetben.
#2 listike 2013. 12. 20. péntek 07:28
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2010. 07. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?