A+ A-

A bokalánc

A főiskola után egy irodaházban kaptam munkát. Bár nem ezermesterként alkalmaznak mindenki hozzám fordult ügyes-bajos problémáival. Hat hónapja új titkárnő érkezett hozzánk. Klárinak hívják.
Klári már megjelenésében is igazi titkárnő, megdöbbentően ápolt és csinos. Mindig kosztümben jár dolgozni, ami kiemeli gyönyörű lábait. 31 évesen is messze a legjobb nő az egész épületben - ami az ivararányra tekintettel több, mint dicséretes. Az egész lényét szemüvege teszi még izgatóbbá. Elegáns, de egyben iszonyatosan szexi. Az idő múlásával egyre jobb kapcsolatba kerültünk egymással, ami abban nyilvánult meg, hogy már nem csak az időjárásról és a tegnap esti tv műsorról beszélgettünk. Ő nagyon finoman adta alám a lovat, én meg egyre nagyobb kísértést éreztem.
Klári cipőmániás. Nyaranta legalább 7-8 pár cipőt vásárol, persze mind nagyon jól áll neki - amivel ő legalább úgy tisztában van. Az egyik késő délután az irattárban selejteztünk, amikor Klári észre vette, hogy elvesztette a bokaláncát. Most is segítettem. Negyedórányi keresgélés után elégedett vigyor társaságában emeltem a magasba a láncot. Klári szinte a nyakamba ugrott és átölelt. Én persze nem hagytam ki a lehetőséget. Megkértem üljön le, mert én vissza is kapcsolom a bokájára. Ő illedelmesen helyet foglalt majd keresztbe tette lábait és türelmesen várta, hogy visszakapja a láncot. Én elétérdeltem és mielőtt visszakapcsoltam volna a cipőjére tereltem a szót. Tudtam, imádja a témát. Pár perc alatt szinte mindent tudtam a női bőrcipők rejtelmeiről. Én a lábai előtt "hevertem" és egyfolytában arra gondoltam, hogy most vagy soha... Miközben beszélt én finoman megfogtam a bokáját és lehúztam a cipőjét.
- Mi a francot csinálsz - kérdezte
- Csak meg szerettem volna a cipődet megnézni - dadogtam
Közben akaratlanul is a lábujjait kezdtem bámulni. Egyszerűen gyönyörűek voltak. Feketére voltak festve és gyűrű díszítette az egyiket.
- Nem kényelmetlen? - kérdeztem
- Ááá! - válaszolta, közben a lábfejét simogattam a kezemmel.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 12:46
Nemrossz.
#6 zsuzsika 2014. 12. 13. szombat 10:32
Gagyi.
#5 A57L 2014. 05. 6. kedd 07:00
Nem tetszett.
#4 listike 2014. 02. 11. kedd 05:46
Kicsit gyors.
#3 papi 2013. 04. 16. kedd 05:12
Túl gyors a tempó, ezt a történetet sokkal lassabban -több részen kereszt
ül- kellett volna előadni.
#2 v-ir-a 2012. 01. 22. vasárnap 23:07
nekem kissé fura smile első alkalommal kikötözés, jégkocka, gyertya, toll..ez túl sok ismeretlenül, bár vannak bevállalós nők ezek szerint smile
#1 Törté-Net 2010. 07. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?