Ha leomlanak a gátak... 1. rész

Szavazás átlaga: 7.93 pont (69 szavazat)
Megjelenés: 2010. július 14.
Hossz: 6 166 karakter
Elolvasva: 5 231 alkalommal
Az egész, akkor kezdődött, amikor Anikó az osztályunkba került. Magas, teltkarcsú barna lány volt, fekete hajjal és szemekkel. Már vagy kétszer bukott, így nem csak termetre, tudásra de korra is jócskán kilógott közülünk. Osztálytársaim hamar kiszúrták, hogy nem tud, nem mer visszavágni ha piszkálják és ezért mindent megtettek, hogy jól szórakozzanak rajta.
Ezért barátkoztunk össze. Előtte én, Hilberg Tünde, voltam a gúny céltáblája, most már megoszlott a figyelmük kettőnk között. Más semiben sem hasonlitotunk: én alacsony, és vékonyka vagyok, inkább fiús testtel, szép szőke hajjal és hosszúkás arccal (a többiek jópofájuknak "becéztek"). Én segítettem neki a tanulásban, ő megpróbált megvédeni ha túlságosan is rámszáltak. Alig telt egy hónap és milyen olyan jó barátnők lettünk mintha évek óta ismernénk egymást. Anyám persze nem örült, mert szerinte nem hozzám való... de engem nem érdekelt a véleménye.
Már jócskán bent jártunk a májusban, amikor megtörtént. A szobámba chateltünk – általában ő látogatót meg engem, mert ő a város szélén, elég fura helyen lakott – és hirtelen megváltozott. Az egyik pillanatban Anikót láttam, a másikban egy női testet. Szerettem volna megérinteni a haját, beszívni bőrének illatát, megsimogatni a testét.
– Mi történt? – kérdezte.
– Semmi – válaszoltam és átkaroltam – csak olyan jó, hogy vagy nekem
Elmosolyodott, én odahajoltam és ajkaink találkoztak. Arra tértem magamhoz, hogy széttett lábakkal ülök az ölében és melleit csókolgatom. Köpenye az én trikóm mellé került a földre és mi meg eszeveszetten ölelgettük, simogattuk egymást. Ahogy mondani szokták egy gombostű sem fért volna el köztünk. Majd felemelt és ágyra döntött.
A karomon támaszkodtam, ő nem szólt semmit, csak feltolta a lábamat és úgy kezdett el ügyes nyelvével körözni a csiklómon, hogy úgy éreztem, áramot vezetnek a testembe. Már nem bírtam tartani magam, lefeküdtem, behunytam a szemem, ujjaimmal köröztem bimbóimon és élveztem amit barátnőm csinál a lábaim között. Nyelvét a hüvelyemben húzogatta, majd hirtelen magamban éreztem két ujját, ki – be – ki – be, majd három ujját, annyira gyorsan, annyira izgatóan, hogy már én sem bírtam magammal. Mikor megéreztem ajkai szívását a csiklómon, dobálni kezdtem magam, sikoltoztam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.93 pont (69 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. február 26. 04:31
#4
Nem rossz.
1
t
tiborg
2010. július 24. 08:59
#3
Na ilyet azert NE....kutyaval nem kozoskodnek!!De talan...
1
puszicuni
2010. július 14. 08:04
#2
Óh isztenkém, miért cak a kutyuli?Milyen "nagy,meleg,lüktető faszt" érezhetne a "lüktető(amúgy szűz)picsájában" egy ló és/vagy szamárcsődőr, noch da zu elefánt - de nyár van - akkor még delfin vagy bálna is lehetne - alkalmazásával.De ha beleülne a villanypóznába, na akkor élvezhetné halálra magát.
Jaaaaajjjjj de finom...ez ám a kultúrgyönyör!
Egyenesen húsz pontot akartam volna adni, de rájöttem, hogy hülye vagyok - amiért elolvastam!
1
T
Törté-Net
2010. július 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1