A+ A-

Naplórészlet - Mary

Mindig rajongtam a szép fehérneműért. Szeretkezés előtt mindig a legszebbet szoktam felvenni. Úgy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágyneműt is. Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemű nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigorúan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk színházba, vagy bárhova, a szoknya alá többnyire nem veszünk bugyit. Melltartót se szoktam venni. Szeretem ha a blúzom izgatja a mellbimbóimat, akkor ezek megkeményednek és majdnem kibökik a blúzomat. Bugyi nélkül pedig állati izgis tud lenni.
Visszatérve a szép fehérneműhöz. Úgy kéthetenként szoktam újat venni. Van egy butik, ahol az eladónő el szokta nekem tenni a legszebbeket, ide járok. Egy késő délután betértem ide. Az eladónő akkor pakolta ki dobozokat. Mondta, hogy a legjobbkor jöttem, mert éppen most rendezi az új árut. Nyugodtan válogassak, addig ö bezárja a boltot. Mondom, hogy nem akarok zavarni inkább holnap visszajövök.
- Dehogy zavarsz válogass nyugodtan, nekem még sok dolgom van. - Ajánlott egy szép piros együttest, és meg néhány izgalmas színt. Mondta próbáljam fel. A próbafülkében levetkőztem (volt rajtam bugyi). Felvettem a piros együttest, de a melltartót a hátamon nem tudtam bekapcsolni.
- Hogy tetszik? - kérdezte az eladónő
- Gyönyörű, mondom de nem működik a kapocs.
- Majd segítek, mondta és elhúzta a függönyt. Már bezártam, nem kell függöny, mert nem lehet belátni.
Tükörben láttam, hogy mögöttem áll és sokat sejtetően tanulmányozza a testemet.
- Nagyon tetszik, mondtam ezt megveszem. Kapcsold ki kérlek a melltartót. - Kikapcsolta, és levette rólam, de közben végigsimogatta a vállamat és a nyakamat. Ekkor megállt és mintha várt volna valamit. A keze a vállamon volt. Megsimogattam a kezét és odavezettem a mellemhez.
- Nagyon szép vagy, mi a neved? - kérdeztem és közelebb simultam hozzá.
- Mary vagyok mondta. Meglepett, hogy ö már tudta a nevemet. - Mary kigombolta a köpenyét és a sarokba dobta. Rajta is csak bugyi volt. Szembefordultam vele és átöleltem. Mary olyan hevesen ölelte és csókolta végig a testemet mintha évek óta ez hiányzott volna az életéből. A mellbimbóimat kitátott szájjal szopta, a nyelve fantasztikusan vibrált a bimbóm hegyén. Mit "szépítsem" állatira élveztem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 03. 6. csütörtök 09:16
Nem rossz.
#2 genius33 2012. 10. 11. csütörtök 06:56
Egész kellemes.
#1 Törté-Net 2010. 07. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?