A+ A-

Különleges szexélményeim 13. rész

Sziasztok. Elég régen írtam már, de mostanában szinte csak otthon Erika punciját keféltem, és még a naplót olvasni sem volt időm.
A nagy főnökünk a tulaj beijedt, és kapásból vagy 12 építkezésre bejelentkezett pályázóként, hogy ebből három legalább meglesz, állandó túlóra a tervekkel. Örültem, ha három túlóra után hazaestem, és még akkor Erika nyílásait is rendezzem le. Tudjátok, mivel nem szerzett tudomást a kis félrelépéseimről, még tartja magát a hűségi fogadalmunkhoz, meg hát szeret is. De a kielégítetlen punci nagy úr. Elég , ha csak egyszer bepróbálkozik nála egy skalpvadász, amikor épp viszket neki, és annyi volt. És ez nem valótlan rémkép, az elmúlt években volt egy pár kísérlet, bevallotta, de lekoptatta őket. De ha nem lenne kielégítve, baj is lehetne. Szóval az elmúlt jó két hónapban ez a dühöngő mókuskerék volt. Most végre nyugalom van, még a szokásosnál lazább, lassabb tempót is engedett az öreg, ezért el is mentem például Andi baba vékony seggét megkefélni. Egyik nap éppen egy számítást fejeztem be, és már készültem ki az építkezésre, amikor beállított hozzám az öreg.:- Péterkém, az építkezésed átadtam a Sanyinak, te egy nemes feladatot kapsz.
Egy régi kedves barátom unokahúga is a mi szép pályánkra lépett, és mint leendő építészmérnöknek, le kell töltenie egy kis nyári szakmai gyakorlatot. TE is tudod, hogy megy ez. És kifejezetten a kislány olyan ember mellé akart kerülni, aki nem próbálja meg lefektetni. Te meg a hűség mintaképe vagy, a Diana mindjárt itt lesz.
Na, ez érdekes lesz gondoltam, biztos valami kis kövér szemüveges kis tehénke, de hát jó, majd jóindulatú leszek vele. Hát, a szemüveg stimmelt. Egy igazi bombázó volt a Dia. Rövid, fiús barna haj. Karcsú alak, de emellett hatalmas mellek, amik egyáltalán nem lógtak. És a feneke is jóval, mondhatni két számmal nagyobb volt, mint a csajhoz illett volna. De ez csak jól állt neki, mert feszes volt, és hihetetlenül kerek. Az elkövetkező hetekben nagyon jóba lettünk a Diával, közbe persze lopva mustrálgattam a hatalmas melleit, és a két focilabda méretű seggét. Aztán persze mikor már elég jóba lettünk, szóba került a szex is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (70 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2016. 08. 31. szerda 07:23
Kezd laposodni.
#7 papi 2016. 01. 31. vasárnap 13:37
Nem rossz
#6 sboy 2013. 04. 4. csütörtök 16:09
A szerző nem áll a legjobban anyagilag, pénz meg mindenre kéne.... Ha esetleg adnál egy kis szponzori támogatást ide írj: humgum@gmail.hu
#5 tiborg 2011. 03. 8. kedd 21:56
A lovat talan ki kellett volna hagyni(vagy jobban korbe irni!)
#4 tiborg 2011. 03. 8. kedd 08:29
A helyzetek jok, dekezd egyhangu lenni
#3 sboy 2010. 07. 3. szombat 12:02
Nos,ha jól megnézed Saskia, csak a két férfi főszereplő, én, illetve a napló hőse állandó. A nők, és a helyzetek újak,van változatosság.
#2 Saskia 2010. 07. 3. szombat 00:47
Szerintem ez már kifulladt!
#1 Törté-Net 2010. 07. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?