A+ A-

Szapphó Társaság - Carmen éjszakája

Carmen a szoba végében állt és maga előtt összefont kezekkel figyelte a körülötte zajló eseményeket. Nézte, ahogy a mindenfelé nyüzsgő, csacsogó és nevetgélő nők szinte kézről kézre adják a lányát és Susan mosolyogva és boldogan néz mindenki szemébe.
Enyhén összerezzent, valahányszor valamelyik nő tánc közben kissé lejjebb csúsztatta a kezét, és ahelyett, hogy átfogta volna a derekát, belemarkolt Susan fenekébe. A lány szemmel láthatóan nem zavartatta magát. Sőt, még élvezte is a dolgot. Carmen nem tudta, hogy miért fogta el ez a különös érzés. Elvégre ez volt az a nap, amire már tizenhat éve várt. És ez volt az a nap, amire Susan is vár, amióta az eszét tudta. Látszott rajta. Látszott csillogó szemében, fülig érő szájában és abban is, ahogy torka szakadtából nevet a fülébe suttogott perverz humoros megjegyzéseken.
Ők most már Susan feleségei is. És most már Susan is Carmen felesége. Gyöngén megmarkolta a saját alkarját. Emlékezett rá, amikor Susan még olyan kicsi volt, hogy szinte elveszett a karjai között. Korán született és, bár sohasem volt magas, akkor még kifejezetten kicsi volt. Úgy nézett ki, mintha a legkisebb szellő is elvinné. Carmen gyöngéden ölelte magához, csitítgatta és dúdolt neki.
De a lánya most már felnőtt. Nehezére fog esni úgy tekinteni rá, mint egy nőre és nehéz lesz a feleségeként kezelnie, de Susan mindig is az ő kicsi lánya marad.
- Elragadó teremtés - szólalt meg egy lágy hang mellette. Carmen oldalra fordította a fejét és Aishwaryát pillantotta meg. A magas, csinos indiai nő úgy ált ott mellette, mint egy feszülten várakozó, ugrásra kész tigris. Barna szemeiben a vágy élénk tüze égett és tekintetét mereven Susanra szegezte. Olyan volt, mintha bármelyik pillanatban kitörhetne, megragadhatná a lányt, és mint zsákmányát hurcolhatná el egy félreeső helyre, hogy a magáévá tegye.
De Aishwarya nem készült semmi ilyesmire. Tudta, hogy ez az éjszaka az övék lesz és ő tudott várni. Az arcán szelíd mosoly futott végig és a tekintete is egy kissé meglágyult.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 04. 22. kedd 05:48
Ez is tetszett.
#1 Törté-Net 2010. 06. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?