A+ A-

Az ismeretlen ismerős...

Végre eljött a nap, hogy találkozzam azzal a férfival, aki az utóbbi időben a legtöbb erotikus képzelgésem főszereplőoje volt.
Előzménynek esetleg annyit, hogy egy ideje interneten keresztül tartottuk a kapcsolatot, és beszélgetéseink fő témája a szex volt. Mivel mindketten egy olyan kapcsolatban éltünk, amely kicsit sivár volt a mi szexuális étvágyunknak... eldöntöttük, hogy valamikor összefutunk. Nem tudtam mi lesz belőle, de nagyon izgatott voltam.
Egy szálloda kávézójában várt rám. Kicsit messze laktunk egymástól, ezért egy biztonságos helyet kerestünk.
A délelőttöm azzal telt, hogy rendbe szedtem magam... minden részemet alaposan kiborotváltam, zuhany, hajmosás, szépítkezés, és természetesen a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Délutánra beszéltük meg a találkozót, és mikor beléptem a kávézóba, már az egyik asztalnál ült. Leültem, rendeltem egy kávét, és beszélgetni kezdtünk. Átvillant az agyamon a sok erotikus töltetű beszélgetés, és kezdett melegem lenni.
Mikor merészebb témához értünk, már kényelmetlenül fészkelődtem a helyemen. Mivel pont egymással szemben ültünk, és szerencsémre az asztalok hosszú abroszokkal voltak letakarva, óvatosan levettem a magas sarkú cipőmet, és megérintettem a lábfejét, majd a bokáját, és haladtam egyre feljebb. Meglepetten rámmeredt és huncutul elmosolyodott. Halkan odasúgta, hogy kivett egy szobát, és talán ott kellene folytatnunk a beszélgetést. Kellemes bizsergés futott át rajtam. Ahogy követtem őt, átvillant az agyamon, hogy olyat teszek, amit eddig még soha... lefekszem egy szinte ismeretlen férfival. Az agyamban megszólalt a vészcsengő, de nem foglalkoztam vele. Kívántam ezt a férfit, és meg akartam tenni, amiről az utóbbi időben annyit fantáziáltam.
Kinyitotta az ajtót, és előre engedett. Bementem a kellemesen berendezett kis szobába, és megálltam a hatalmas franciaágy előtt. Körülnéztem a szobában, de nem mertem megfordulni, az ajtó halkan becsukódott, és a következő pillanatban már ott állt mögöttem. Vállamra tette a kezét, és végigsimította a nyakamtól az ujjaimig, és hallottam, hogy halkan felsóhajt. "Fantasztikus illatod van" - suttogta bele a hajamba. A vérem forrni kezdett. Megfordultam, és szenvedélyesen megcsókoltam. Szorosan átölelt, belemarkolt a hajamba, és a keze felfedezőútra indult a testemen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 06:56
Szerintem is gyenge írás.
#6 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 13:52
Annus85 nehagydmagad lefikázni.
#5 listike 2014. 09. 23. kedd 10:34
Fantáziának is gyenge.
#4 A57L 2014. 06. 9. hétfő 09:59
Gyenge írás.
#3 andrea 2010. 06. 25. péntek 10:53
Ez mar regi sztori,olvastam mar valahol
#2 Saskia 2010. 06. 24. csütörtök 00:46
Hát kedves író, te vagy nem vagy nő vagy még sohasem volt közöd férfihez! Ne pornófilmekből próbálj tájékozódni a szexualitásról, mert akkor ilyen hülyeségeket fogsz írni - s ez a kisebb baj, de könnyen becsaphatod magad és pórul jársz. Javadra szóljon, hogy a helyesírásod szinte kifogástalan. Várj, amíg saját tapasztalatokat gyűjtesz s azután engedd el a fantáziád. Azt próbáld leírni s szerintem kitűnő novellákat fogunk olvasni tőled!
#1 Törté-Net 2010. 06. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?