Lusie nyara 1. rész

Szavazás átlaga: 7.05 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2010. június 22.
Hossz: 6 148 karakter
Elolvasva: 1 034 alkalommal
Hűs szellő söpört végig a szobán, meglebbentve az ablak előtt hullámzó, fodrokat vető fehér, áttetsző függönyt. Ebben a nyári melegben így esténként Lusie mindig nyitva hagyta az ablakot, hogy a napközben szaunává melegedett szobát friss levegő járja át.
Az ágyon feküdt, szemben vele egy romantikus esti film ment, tizenhatos korhatárral, de nem kötötte le a lány figyelmét. Lusie már rég kinőtt abból a tinikorból, amikor nyálas, szerelmes filmeket nézett reggeltől estig, és epekedve várta a szőke herceget, aki fehér lován vágtat hozzá, hogy megkérje, legyen a felesége, és magával vigye fényűző palotájába.
Már elmúlt tizenhét, tisztában volt vele, hogy ha létezik is a szőke herceg, nem fog érte jönni, helyette be kellett érnie a környékbeli átlagos fiúkkal.

Közülük is leginkább a szemközti házban lakó Ronnie érdekelte, a magas, izmos, helyes fiúval már régóta ismerték egymást, jó barátok voltak gyerekkoruk óta, amióta tíz évvel ezelőtt Ronnie szülei megvették azt a házat, és ideköltöztek.
A két gyerek hamar megtalálta a közös hangot, szinte egyfolytában együtt lógtak, biciklizni mentek, sétáltak, bejárták a közeli hegyeket. Csak nyaranta az a két hét volt iszonyúan hosszú, mikor Ronnie és családja minden évben a nagymamához utaztak, több száz kilométerrel odébb. Ilyenkor Lusie számára sokkal lassabban telt az idő, mintha az a két hét felérne egy egész évvel.

Most is Ronnie járt a lány eszében. Vajon mit csinálhat, merre járhat most? Ő is gondol rá minden nap, és várja már, hogy visszajöjjön, és újra együtt legyenek?
Ahogy Lusie gondolatai egyre inkább a távol nyaraló fiúra terelődtek, jobb kezével finoman elkezdte simogatni a melleit. Fel-le körbe-körbe járatta tenyerét közepes méretű dombocskáin, majd behunyta a szemét, és az eddigieknél sokkal erősebben gondolt Ronniera.
Csak egy topot viselt felsőtestén, a meleg miatt ezen kívül csupán egy rózsaszín, cicamintás bugyi volt rajta. Levette a topot, félrehajította az ágya mellé, és tovább simogatta egyre feszesebbé váló melleit. Érezte, hogy mellbimbói megkeményednek, a lélegzete gyorsabbá válik. Megnyalta a szája szélét, mert kezdett kiszáradni, és most már a másik kezét is használni kezdte. Végigsimította a testét, a nyakától a hasán át a combjáig, majd finoman a punciját kezdte izgatni. Érezte, hogy már átnedvesedett a bugyija, ezért gyorsan levette magáról, és azt is valahova az ágy mellé dobta, nem is figyelte merre repül, esze csak Ronnien járt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.05 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 25. 13:33
#6
Harag vagy szex? Folytasd.
1
a
A57L
2014. január 29. 05:55
#5
Egész jó.
1
B
Bikmakkocska
2013. május 21. 14:47
#4
Nem rossz.
1
Tüse
2010. június 22. 08:28
#3
Kezdésnek nem rosz. Sok lehetőség van a témában, ha nem felejted el folytatni.
1
sziszka1
2010. június 22. 07:53
#2
meglepő befejezés....
1
T
Törté-Net
2010. június 22. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1