A+ A-

A magazinos pasi 2. rész - Ez már komoly szex

- Hú srácok meséltem rólatok a barátnőmnek, 16 éves bombázó, szeretne veletek megismerkedni és egy jót baszélgetni he-he, de azt mondta nem akar amatőrökkel kínlódni, csak akkor akar találkozni veletek, ha felkészültek vagytok egy nő tökéletes kielégítésére... - fogadott minket Bandi a következő alkalommal.
- Most mit tegyünk?
Persze izgatottak lettünk, de tanácstalanok voltunk.
- Te nem tudsz felkészíteni minket?
- Hát persze elmesélhetek sok mindent, de hát az nem elég... Ha csak... Á, nem.
- Na, mi az?
- Hát nem is tudom, ha egyikünk eljátszaná a lányt, az talán segítene, de ebbe biztos nem mennétek bele, hagyjuk!
- Szerintem nem kéne feladnunk. Mit szólsz Laca?
- Szerintem se kéne most megfutamodnunk, Bandira kell bíznunk magunkat, ő tud mindent.
- Oké, Ati leszel te először lány?
- Ja...
- Jó van, először is azt kell megtanulnod, hogy önzetlenül kell bánnod a partnereddel. A férfi és női test nem is annyira különbözik, persze a csajok szebbek, meg kevésbé szőrösek... Bánj finoman a partnereddel, figyeld minden reakcióját, hogy minél nagyobb élvezetet okozz neki.
Badi miközben magyarázott, finoman simogatott, megcsókolt, harapdálta a fülcimpámat, nyelvét be is dugta a fülembe, belecsókolt a nyakamba és mi tagadás ez egyáltalán nem volt kellemetlen. Bandi lassan levetkőztetett és bókokkal halmozott el. Simogatta a mellkasom, szívogatta a mellbimbóimat. Elmondta, hogy a lányoknak is van pöcörőjük, csak sokkal kisebb, úgy hívják csikló, nagyon érzékeny ezért finoman kell bánni vele. Ami azt illeti Bandi nagyon is finoman bánt az én "csiklómmal". Majd elolvadtam mikor a nyelvével izgatta a pöcém, aztán mikor bekapta, az volt a csúcs. Később még a popsilyukamat is nyalogatta, a nyelvét be is dugdosta.
- Lányoknak két lyukuk is van. A hüvelyük nedves, ha jól bántok vele, de a popsijuk nekik is száraz, így használni kell valami síkosítót.
Bandi vazelint vett elő, ujjával bekente a seggemet és aztán lassan feldugta az úját. Először reflex szerűen ellenálltam, majd rájöttem, hogy ez nem is rossz és kezdtem élvezni. A farkam kissé lekonyult, de Bandi ismét szopni kezdett. Csodás volt az összhatás a seggemben mozgó ujj és a faszomat szopó száj közt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 deajk2008 2016. 09. 13. kedd 12:15
nagyon élveztem 9p és folytasd...
#3 zsuzsika 2016. 02. 27. szombat 07:21
Nem tetszett.
#2 ???????? 2010. 06. 22. kedd 20:46
hat nem semmi....
#1 Törté-Net 2010. 06. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?