A+ A-

Az érzelmek átka 2. rész

Kriszti reggel korábban ébredt, mint Marci és jól szemügyre vette kivel is hozta össze a sors. Jó képű srác és mindene rendben van gondolta Kriszti, csak az a furcsa hogy 17 éves. Végig simogatta a fiú kockás hasát majd a keze tovább siklott a méretes farokra mely így lekonyult állapotban is nagy volt. Felhúzta a bőrt gondolt egyet és elkezdte szopni. Lassan Marci magához tért és örömmel vette, hogy Kriszti ilyen lelkesen ébreszti. Jó reggelt baby hangzott a válasz miközben megsimogatta a lány fejét. Marci farka egyre nőtt és Kriszti egyre lelkesebben cumizta, talán nem is volt rossz bevállalni ezt a srácot, elég jó pasi mondta magában miközben a másik kezével a punciját izgatta.
Marci persze a percek elteltével egyre aktívabb lett és felülésével jelezte hogy készen áll a reggeli baszásra.
- Fordulj meg Baby. - Hangzott a kérés, és már tolta is a farkát Kriszti nedves puncijába, lazábban vette most a dolgot, szépen ráérősen. Kriszti élvezte, ahogy ki- be mászkál benne a nagy fasz és az se zavarta, hogy egy- egy az udvaron kószáló szomszéd egyenesen a szemébe néz az ablakon keresztül. Tövig ment minden lökés és Kriszti nagy élvezte a dolgot nem telt bele 10 perc és meg is jött az első orgazmusa melybe az egész teste bele feszült. Marci elégedetten nevetett fel miközben tovább dugta a lányt.
- Látom élvezed a minőséget. A reggeli kis légyott már 40 perce tartott mikor Kriszti hátra szólt Marcinak - Mehet keményebben! Marci elmosolyodott, érezte, hogy a lány rákapott a baszásra, rámarkolt a derekára és felljebb kapcsolta az iramot. Jól megbaszta és az utolsó lökésével telespriccelte Kriszti punciját.
- Na már benned is hagytam mintát - nevetett Marci és ezen Kriszti is elnevette magát, majd mosolyogva kezdte szopni a srác farkát. Szép tisztára nyalta a farkát majd egy nagy csókot adott Marcinak.
- Lehetnél a csajom is, passzolsz hozzám.
- Hát nem volt rossz, de nekem most van pasim.
- Kár, nagyon jó volt egy ilyen csajt dugni mint te. - Te dugtál meg eddig a legjobban. - Remélem még foglak is. - Az nem kizárt, nevetett fel Kriszti.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.61 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 11. 13. péntek 06:10
Egész jó!
#4 A57L 2014. 06. 12. csütörtök 05:50
A folytatás sem rossz.
#3 kelyhecske 2010. 06. 18. péntek 19:27
semmi kidolgozás,semmi fogalmazás, csupán mondatok egymás után írása...és csak a "megbaszlak" és ennek ragozása olvasható... meg lehetett volna írni ezt a történetetúgy, h klassz, izgalmas legyen
#2 Saskia 2010. 06. 18. péntek 02:31
Hű de bunkó!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2010. 06. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?