Laci 2. rész

Szavazás átlaga: 8.5 pont (178 szavazat)
Megjelenés: 2010. június 8.
Hossz: 11 867 karakter
Elolvasva: 16 827 alkalommal
Nah, muszáj tovább mesélnem a dolgot, legalább nem tartom magamban.
Akkor reggel, amikor Laci mellettem ébredt hiába is tagadtam, erős örömérzet járt végig, valahogy jó volt, hogy ott feküdt velem. De azt is tudtam, nem lehet folytatás, mit szólnának a szülei? Meg különben is milyen folytatást várhatok?
Kedvesen mosolygott rám, amikor felébredt és már majdnem ellágyultam, amikor nagy hírtelen kinyílt az ajtó és ott állt anyám tátott szájjal földbegyökerezett lábbal és kocsányon lógó szemekkel bámulta, amint a fiacskája meztelenül fekszik egy
k
alf
is
alf
ko
alf
sráccal. Egy olyan fiúval, akinek a szülei megbíztak ő benne és hagyták, hogy a házunkban töltse az éjszakát!
Pár perc múlva anyám megrázta magát és sikoltozni kezdett, felverte az apámat és az öcsémet is, akik nemsokára megjelentek az ajtóban. Hát, mint a mozifilm úgy pörögnek előttem most a képek, csak pillanatok.
Látom apámat, ahogy odajött és megrángatott, aztán Lacit is. Ordított, mint az állatok Lacit meg is pofozta és mocskos buzinak nevezett először életében. Meg faszszopó elmebetegnek. Az öcsém Tibi csak pislogott elvörösödött arccal. Nah, a lényeg, hogy azóta Laci nem járt nálunk több, mint két hete, azóta a reggel óta nem is láttam. Apámék már nem haragszanak, csak eltiltottak Lacitól.
Lassan, azt hiszem elköltözöm a fizetésem nem rossz, van saját lakásom ki van adva inkább, csak kényelemből vagyok anyuéknál meg, mert szeretem őket.
Mindegy, már igencsak fasz hiányom volt, így múlt szombaton elugrottam egy zenés szórakozóhelyre. Új hely volt a városban volt is csődület mindenki látni akarta milyen. Klasszul volt berendezve, árultak
d
alf
ro
alf
go
alf
t
is a dílerek, jó volt a zene és szépek a táncos lányok.
Összefutottam pár haverral és közben felmértem a terepet. Meg is akadt a szemem egy vörös kis alacsony fiún, aki visszamosolygott rám és a mozdulataiból, ahogy dobálta magát tudtam, hogy passzív tehát, jól meg fogom dugni.
Nem teketóriáztam odamentem hozzá fizettem neki egy italt és már a seggét markolásztam. Feszes volt a teste, ruganyos, barna szemeivel kacéran mosolygott és azt mondta nagyon hiánya van, dugjam meg.
Gondolhatjátok, hogy nem teketóriáztam már húztam is kifelé. Teljesen be voltam indulva és forrósodva, már csak azért is, mert többet ittam a kelleténél. Nem kellett sokat gyalogolnunk amíg, elérkeztünk a kis parkhoz, ahol jó sok bokros rész is volt. Bevezettem a fiúkát a sűrűbe. Meg akart csókolni, de azt nem hagytam. Lehúztam a nadrágját az alsójával együtt egészen a térdéig én meg leereszkedtem, hogy szemügyre vegyem. Közepes farka volt, átlagos, szőre egy szál se. Kicsit játszottam a farkával vertem neki, majd nyalogattam körbe – körbe a makkját a bőrt jól hátrahúzva. Akkorákat nyögött, hogy csak na. Jó ízű volt, így bekaptam neki félig és szoptam, le – föl járt a szám ő meg figyelt közben hogy csinálom.
– Most én neked, kívánom! – szólt, én meg naná, hogy megengedtem. Beledugta az egész fejét az ágyékomba, szagolta az illatát, még az arcát is oda simította rajongóan. Tényleg komoly farok hiányban szenvedett. Aztán neki állt szopni, én meg alig bírtam egy – két percig, mert annyira profin szopott.
– Állj, ha azt akarod, hogy megdugjalak, akkor állj le, mert mindjárt elmegyek!
– Sietsz valahová? Előbb élvezz a számba, később meg majd megdugsz! – ajánlotta.
– Nem, baszni akarok! Fordulj meg! Elővettem a kotont fölhúztam a farkamra, addig meg a fiú elővett egy fél tubus síkosítót előre dőlve behajolt és bekente vele a seggét még a lukába is nyomott, mert volt egy kis cső a tubus végén.
A lukhoz igazítottam a kőkeményre szopott farkamat és lassan elkezdtem benyomulni. A fiú jól tágult egy perc múlva már végig bent volt a farkam.
– Jézusom neked aztán jó vastag van, ezt már nevezem – nyögdécselte a hímringyó, amikor elkezdtem dugni. Nem kíméltem bele adtam mindent, az elmúlt hetek feszültségét, hiányérzetét és minden vadságomat. Erősen tartottam a srácot a csípőjénél fogva szorítottam, ő meg az ujjaival próbált a földbe kapaszkodni, nehogy előrevágódjunk a nagy kefélés közben. Annyira meg dugtam, hogy a végén, amikor beleélveztem a lukába a srác csak remegett a lábai majdnem összerogytak, le kellett ülnie a földre. Nah, nem mintha ő nem élveztet volna nagyon, mert miután beléélveztem ő is nagyokat spriccelt fel egészen a mellkasáig ért a cucc. Teló számot cseréltünk és indultunk vissza a diszkóba. Felmentünk a mosdóba, rendbe szedni magunkat és éppen dumcsiztunk lent egy ital kíséretében, amikor véletlenül megláttam valamit.
Aha, Lacit.
Mondta az öcsém, hogy elmegy ma este ő is szórakozni, de az eszembe sem jutott, hogy Lacival és éppen ide ahová én!
Csajokkal ültek egy bokszban, négy lány és Laci meg Tibi. Láttam, hogy Laci észrevett, de tüntetően elfordult és levegőnek nézett. Úristen, biztos meglátta, amikor kivettem a srácot, aki még mindig mellettem ült és beszélt, csak beszélt, azt nem tudtam mit, mert őrá már nem figyeltem, naná, hogy már csak Lacit láttam! A szép lányos arcát a csillogó szemeit, a szőke fürtjeit és majd megőrültem, amikor az egyik csinos lány bele ült az ölébe! Kacérkodott vele a csaj és nevetgélt, belebújt a szájába. Ekkor szállt el az agyam!
Felugrottam, mint egy vadállat és egyenesen oda vágtattam. Néma csendben tátott szájjal figyelték a fiatalok, ahogy a csajt megfogtam a karjánál fogva és felrántottam Laci öléből és a falnak löktem. Szegény Laci, csak pislogott még, akkor is, amikor erősen megragadtam a karját felrántottam vicsorogva és magam elé tolva kitaszigáltam a teremből.
– Ezt most miért csinálod, hallod megőrültél, mi van veled, engedj el
r
alf
és
alf
ze
alf
g
vagy!
– Ne pofázz annyit kis kurva, mit képzelsz te magadról mi, csajozol!? Majd most kapsz tőlem olyat, hogy nem teszed zsebre!
Vad és féktelen haragot éreztem, talán a
p
alf
alf
alf
l
vagy mit tudom én, csak azt tudtam, hogy Laci nem lehet mással, senkivel, és ha nem tudja hol a helye, akkor megtanítom neki. Visszagondolva semmi jogom nem volt hozzá, de most már mindegy. Hazarángattam, ő megpróbált ellenkezni rúgkapált, amikor toltam fel a lépcsőn, de én nem engedtem el a száját is betapasztottam.
Amikor felértünk az ágyra löktem és rátérdeltem a combjaira, amíg a kezeit összekötöttem egy nyakkendővel, amit kikaptam a fiókból.
– Ha megmersz mukkanni, amíg zuhanyozom, akkor szétverem az arcod – fenyegetőztem. Meg volt szeppenve a gyerek, csak nézett. Amikor kész voltam megálltam az ajtóban és csak figyeltük egymást, Laci félt.
Reszketett, amikor oda álltam elé és fölrántottam a fejét. Megcsókoltam. Rázta magát, dobálta a fejét, de lassan abbahagyta, mert felizgattam teljesen odanyúltam a lába közé és éreztem milyen nagyon kemény.
– Nem akarom, hogy hozzám nyúlj, eressz el! – próbálkozott, de a farka már lüktetett a nadrágon keresztül is.
Talpra állítottam és bevittem a fürdőbe. Ahhoz, hogy levetkőztessem, el kellett oldozni. Belöktem a zuhany alá és elkezdtem fürdetni ő meg hagyta, megmostam mindenhol, persze én is vizes lettem, kár volt felvennem a trikót meg az alsót.
Hozzásimultam teljesen és belecsókoltam a nyakába. Ő meg nyöszörögni kezdett. Hátulról átöleltem és úgy simogattam a mellkasát meg a bimbóit. A farkamat pedig, ami állt már, mint a cövek neki nyomtam Laci hátának.
Megfordítottam, hogy láthassam azt a szép farkát és elkezdtem a heréit simogatni közben pedig csókolóztunk. Már nem volt semmi ellenkezés úgy simult hozzám, mint egy macska a gazdájához, belekapaszkodott a nyakamba.
Annyira szép és formás volt és olyan kis édes, hogy simán ölbe kaptam, mint egy csajt és úgy vizesen, ahogy voltunk átvittem az ágyra.
– Most mit fogsz velem csinálni? – Kérdezte elcsukló hangon, én meg nem szóltam hozzá, csak elővettem a kotont meg a síkosítót és odadobtam az ágyra.
Laci a hátán feküdt, amikor a lábai közé térdeltem és elkezdtem szopni. Nem sokáig, nem akartam, hogy hamar elélvezzen. Aztán lejjebb mentem, a heréit nyalogattam és még lejjebb. A térde alá nyúltam és a magasba emeltem a lábait, amitől láttam kicsit megijedt. Elkezdtem nyalni a seggét. Körbe – körbe. A feszültsége engedett hamar és már szinte lökte a lukát a számhoz.
Nah, ekkor nyomtam a síkosítót a lukához és a hasára fordítottam a fiút. Olyan pozícióba helyeztem, hogy a térdein támaszkodjon meg a könyökén. Megujjaztam izgattam, amíg eléggé ellazult ahhoz, hogy megdugjam azt a feszes kis szűz seggét. A farkam a lukhoz igazítottam és éreztem, ahogy megfeszült az alattam lévő test, úgyhogy hozzásimultam és az oldalra fordított szájához hajoltam, hogy megcsókoljam. Amikor újra lazábbnak éreztem rájöttem, hogy jobb lenne megfordítani, látni akarom az arcát, amikor benne leszek. Nézni akarom végig...
Laci úgy feküdt, mint egy oltáron fekvő áldozat a szemeit összeszorította és a fejét elfordította, amikor a lábai alá tettem a kezem és közel húztam a lukát a farkamhoz. Határozottan nyomtam a makkomat a feszülő luknak és megállva vártam. Nem túl könnyen ment be.
– Hé ez fáj – nyögte.
– Csak engedd el magad és ne beszélj!
Amikor úgy éreztem oké, beljebb nyomtam magam benne ő meg ordított, hogy nagyon fáj neki, nem bírja.
– Hallgass már felvered az egész házat, szorítsd össze a fogaidat és ne kényeskedj – förmedtem rá, aztán benyomultam egészen. A fájdalomtól könnybe lábadtak Laci szemei a kezei a lepedőt markolták az arca meg fájdalmas grimaszba rándult.
– Még soha nem fájt ennyire semmi, nem fogom kibírni – suttogta hüppögve. Sajnáltam nagyon, de tudtam most már nem szabad megállnom, majd lassan hozzám szokik. Merthogy lesz máskor is az biztos nem fogom hagyni elfutni a lehetőséget, kell nekem Laci és kész!
Elkezdtem dugni lassan, óvatosan nyomtam magam neki, próbáltam megtalálni azt a szöget, hogy a prosztatáját a legjobban tudjam izgatni. Pár perc múlva eléggé ellazult ahhoz, hogy odahajoljak dugás közben és megcsókoljam, de ő nem akarta. Ekkor pozíciót váltottam én mentem alulra fejemet a falnak támasztva, hogy félig ülő helyzetben legyek és Lacit pedig magamra húztam és próbáltam rávenni üljön bele a farkamba. Nem akarta, de miután erősen magamhoz szorítottam és elkezdtem csókolni hagyta, hogy megemeljem a fenekét és szép lassan belecsúszott a faszba. Én meg löködtem a csípőm felfelé már nagyon közel voltam a csúcshoz. Laci ekkorra kezdte élvezni a dolgot, mert lehet most is fájt neki, már nyögött, mint a kurvák és az ő csípője is mozgott, végre rendesen basztunk. Nagyon jó volt baszni Lacit még soha nem éreztem ennyire lüktetően kéjesnek a dugást, mint vele. Már azt se tudtam, mit beszélek, valamit nyöszörögtem, amikor végre három hatalmas spriccel elmentem a forró lukba. Ekkor jött a meglepetés, Laci annyira rám hangolódott és annyira érzékeny volt, hogy anélkül, hogy vertük volna a farkát a prosztatája izgatásától kilőtt méghozzá nem is kicsit, még az én arcomra is jutott. Gyönyörű volt közben az arca, amikor elélvezett. Ha lehet most még jobban remegett a kis szépség és piros volt az arca, mint a pipacs. Még mindig benne voltam, csak lassan csúsztam ki belőle és folyt a hasamra a lukából a forró cucc. Nem érdekelt egyáltalán, magamhoz szorítottam és ő meg elbújt a vállamba temette az arcát. Nah.
Így maradtunk egy darabig, amikor hirtelen felugrott és remegő lábakkal kiment a vécére. Csak később jött vissza, mert újra lezuhanyozott és szégyenlősen a földet nézve kezdett el öltözködni.
– Hát te meg mit csinálsz? Azonnal fejezd be, itt maradsz velem! – Amikor rám nézett újra elcsodálkoztam mennyire szép és, ha lehetett volna újra és újra megdugtam volna, de persze kímélni kellett. Laci odajött és mellém feküdt, kicsit később, azt hitte már alszok, mert akkor hirtelen elkezdett sírni, hüppögött.
– Nagyon fájt? – kérdeztem a fejét simogatva.
– Nagyon, de jó is volt... nagyon. Akkor most már egy ribanc vagyok? – kérdezte sírva.
– Dehogy, a csajom vagy az enyém, nem érdekelnek anyámék és senki, veled akarok lenni, és kész! – Laci csak bámult, hozzám kucorodott és lassan elaludtunk.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.5 pont (178 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. március 29. 00:05
#9
hát elég vadulós volt
1
t
t.555
2017. november 30. 01:12
#8
Homo, jó lett!
1
papi2007
2013. szeptember 9. 08:56
#6
a kis kurva 🙂
1
Aelm
2012. április 25. 14:29
#5
Köszi.🙂
1
f
fuck89
2012. január 12. 00:36
#4
jóóó 😉
1
evon27
2010. július 4. 16:39
#3
Ok!
1
LAJOS
2010. június 26. 07:24
#2
izgi, 2 is kivertem
1
T
Törté-Net
2010. június 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1