A+ A-

Egy kaland egy vagy két angyallal

Erika ott állt előttem. nem tudtam megszólalni, csak néztem és csodáltam a szépségét.
Imádtam volna megérintem, hozzábújni megcsókolni, de nem tettem, nem ez volt a tervem. valami olyant akartam ami egy életre nyomot hagy az agyában, testében. Kicsit közelebb léptem hozzá, de ő még most sem tudta hogy ott vagyok. A szórakozóhely hangbombái elnyomta a közeledésem zajait. Amikor már a érezhetően a testünk egymáshoz ért, akkor észrevett.
Nem ijedt meg, csak a meglepődés volt érezhető a testének rezenésében. Tudta hogy én vagyok, tudta hogy ott leszek én is a klubban, kicsit furcsállta hogy külön jöttünk, de imádta a játékaimat, és tudta hogy újra egy remek élménnyel lesz gazdagabb.
Tehát a kívülállóknak nem tűnt fel a jelenlétem, még annak a magas kisportolt testalkatú fiúnak sem aki már jó kiszúrta a kedvesem érdeklődését iránta. Sőt nem hogy kiszúrta, de kölcsönös vonzalmat is mutatott felé. Ezen nem nagyon lehetett csodálkozni, hiszen olyan feltűnően gyönyörű leány nemigazán volt a közelben mint ő. Erre rátettt egy lapáttal a hófehér minije, melyből a gyönyörű lábai nőttek ki. Az alig takaró , ugyancsak fehér kissé áttetsző blúza, melyen keresztül kivehető voltak a kedves, kerek kis mellecskéi.
A fiú engem nem látott, mert az oszlop árnyékában maradtam melynek támaszkodott Erika.
A fiú elindult felénk, párom egy kicsit megremeget, de nem hátrált ki a közeledésből. Én a füledhez hajoltam, és belesúgtam:
- Imádlak, olyan gyönyörű vagy amilyent még nem láttam.
És ennyi, eltűntem, nem érzet többet, de tudta hogy folyamatosan a figyelmem alatt marad, nem hagyom magadra, hiszen ez is hozzátartozik a mi kis játékunkhoz.
A fiú odaért hozzá. Nagyon kedves volt, és nagyon finom volt az illata, igen szerintem megtetszett neki a srác kisugárzása. Leültek, beszélgettek, nevetgéltek. A srác egyik pezsgőt a másik után hozta, a hangulat oldása érdekében.
Én eközben egy nem túl távoli asztalnál telepedtem le, úgy hogy mindent lássak, minden pillanatát kiélvezzem a játékunknak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.76 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 feherfabia 2016. 03. 23. szerda 05:43
Egész jó!
#1 Törté-Net 2010. 06. 7. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?