A+ A-

Zsu és a fiúk

Felvettem a telefont, majd egy kicsit, egészen kicsit gondolkoztam, mielőtt kiválasztottam a hívandó számot.
- Gyertek vissza, mindketten! - mondtam, amikor egy csörgés után felkapták a telefont. Hozzatok valami piát is. Ha le tudtok gyorsan zuhizni az sem baj, de ha nem, az is jó. A kertkapu nyitva lesz, Jocó tudja, hogy nyílik. Gyertek be nyugodtan, én lehet, hogy még fürödni fogok.
- Jó! Volt a tömör válasz, de a hangból kiérződött az öröm és a kéjvágy.
Miután meghoztam a döntést, gyorsan bementem a fürdőbe és elkezdtem folyatni a vizet a kádba. Amíg a vizet néztem, felmerült bennem a közelmúlt emléke. Alig fél órával korábban, amikor a kis buli résztvevői szedelőzködtek István és Jóska is elbúcsúzott tőlem. A puszik után István a fülembe súgta:
- Ha gondolod csörögj fel, mindketten szívesen visszajövünk és szórakozhatnánk egy jót hármasban...
- Aha! Nevettem fel torokhangon. Gondoltam, hogy akartok valamit velem. Ez valóban elég nyilvánvaló volt István nyomulásából. Jocó nem volt annyira rámenős, de hát Ö már kapun belül volt.
Amíg fürödtem a jó meleg vízben ellenőriztem a lábaim és a nunim. Nagyon nem szeretem, ha szőrösek. Elmerengtem azon, hogy mi vár rám. Jocót már ismertem. Nem túl nagy, vagy kitartó. Viszont van egy görbület a szerszámában, ráadásul sovány, tehát mozgékony...
Már törölköztem, amikor hallottam, hogy megjöttek. Hangos köszönésükre Tegyétek magatokat kényelembe! Invitálással válaszoltam. Naná, hogy benéztek a fürdőszobába!
István szemén láttam, hogy tetszik neki amit lát. Alacsony, de arányos nő. Kissé rövid, de formás, izmos combok, kerek popsi, kicsi ám jó alakú, ruganyos didik, valamivel váll alá érő bodros fekete haj. Nem zavartattam magam, befejeztem a törölközést, kicsit illegetve magam.
- Na most már hess! Nevettem rájuk a legerotikusabb hangomon. Várjatok meg kinnt!
- Felesleges felöltöznöd! Mondta évődve Jocó. Istvánnak szinte csorgott a nyála.
Azért én felvettem egy fekete combfixet piros tartóval. Hozzá szép piros tangát, ami elöl egy tenyérnyi áttetsző vörös selyemből és a hozzátartozó vékony csípő és popó pántokból állt. Amikor a piros melltartót akartam felvenni lépést hallottam magam mögül, majd két erős kéz markolt a mellembe. A fejem hátra és felfelé fordítottam, így István birtokba vehette a szám, nyelve erőszakosan áttolult a számba. Jocó is közelebb lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:27
Egész jó.
#6 papi 2013. 09. 15. vasárnap 15:55
Nem rossz.
#5 mackó2009 2012. 10. 27. szombat 21:40
érdekes történet
#4 Saskia 2010. 06. 2. szerda 22:51
Kelyhecske te hány éves vagy...?
#3 Pavlov 2010. 06. 2. szerda 16:28
Siralmas.
#2 kelyhecske 2010. 06. 2. szerda 13:13
sablonos , dejóóó, felizgultam , mialatt olvastam
#1 Törté-Net 2010. 06. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?