Újrakezdés

Szavazás átlaga: 6.04 pont (23 szavazat)
Megjelenés: 2010. június 1.
Hossz: 7 641 karakter
Elolvasva: 746 alkalommal
Caldwell High School, a délutáni órák valamelyike:
A néma folyosón hangos koppanások rendszeres zaja jelzi egy pár vörös magas sarkú tulajának jelenlétét. Ha a kameraállás e csinos lábbeliről kicsit feljebb szökik végig nézhetünk a gimi leghíresebb leányának testén, mely részben segített a "leghíresebb" címet eléri persze a lány csinos arca is bőszen segédkezett nem beszélve láthatatlan angyali szárnyairól. Igen, nemcsak gyönyörű, de maga a kedvesség földi megtestesítője és még mindig nincs vége: pompon – lány és néha feledékeny. Pontosan ez utóbbi miatt is kereste fel iskoláját. Az öltözni szekrényében hagyta pompon – lány egyenruháját, ami feltétlenül szükséges számára. Amikor besétál az öltözőbe, mit sem sejt arról, hogy az ironikus jelenetről, mely hamarosan megtörténik és megváltoztatja életét. Teljes nyugalommal és rutinnal nyitja ki a már említett szekrényt és veszi ki a kellékeket, amiért is jött. Visszazárja az ajtót, lenullázza az apró lakatot. Ekkor hallja meg azt a jellegzetes zúgó hangot, amit csak egy teljesen megnyitott zuhanyrózsából kizúduló víz adhat ki. Eva, mert így hívják ezt a barna hajú szépséget, hangosan felsóhajt. "ki lehet az, aki elfelejt elzárni egy ilyen hangos csapot? " – gondolja, aztán elindul a zuhanyzók felé, hogy mint ügyeletes jó tündér elzárja a csapot. Meglepetés éri azonban, mikor belépve egy meztelen hátat és feneket pillant meg. Reflexszerűen szólal fel hangosan és fordul hátra.
– Ne haragudj! Nem akartam leskelődni! Persze erre a meztelen test gazdája végre felfigyel és újabb emberi reflex szemtanúiként vehetjük észre a fiú kezében hirtelen megjelenő törölközőt, ami villámgyorsan csípője köré csavarodik. A fiú a lányra néz, és döbbenten ejti ki az egyetlen szót, ami oly fájó számára.
– Eva? A lány megfordul és távolról ugyan, de a fiú mogyoróbarna szemébe néz.
– Jason... mit keresel itt? A fiú széttárja karjait, ezzel válaszolja meg a lány kérdését, mire utóbbi zavartan rázza meg fejét és helyesbít.
– Úgy értem miért vagy még itt?
– Edzésem volt pár órája.
– És azóta itt vagy?
– Ki kellett tisztatanom a fejem.
– Szóval megint jön a hullára edzed magad rész? Ezt minden kapcsolatod végén eljátszod? A lány szomorúan megrázza fejét.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.04 pont (23 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2019. június 29. 04:28
#3
Érzelmes,de csak 5 pont.
1
zsuzsika
2014. november 5. 07:15
#2
Közepes.
1
T
Törté-Net
2010. június 1. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1