A+ A-

Hosszú sztori

Fordítás
A gyerekek már elpihentek. A légikisasszony jó éjszakát kívánt a kabin utasainak, és eloltotta a mennyezetvilágítást. Csak két mályvaszín fényu éjjeli lámpa akadályozta meg, hogy a tárgyak és az emberek teljesen belevesszenek a sötétbe.
Emmanuelle csukott szemmel adta át magát a légikisasszony gondoskodásának. Képzelgései eközben mit sem veszítettek hevességükbol és ösztönzo erejükbol. Jobb kezét lecsúsztatta a hasán, nagyon lassan, visszafogottan míg elért a szeméremcsontig: a könnyu takaró hullámzott a mozgó kéz fölött. De ki vehette volna észre a félhomályban? Ujjheggyel belemélyedt szoknyájának puha selymébe, mert a szuk szoknya nem engedte, hogy szétnyissa a combját: az anyag megfeszült a próbálkozástól; ujjai végre megtalálták, amit kerestek, a vékony kelmén keresztül megérezték a megmerevedett csiklót, s finoman ránehezedtek.
Emmanuelle néhány másodpercig várt, amíg testének örömujjongása lecsillapodott. Késleltetni akarta a befejezést. De azután nem bírta tovább, egy elfojtott nyögéssel finoman veregetni kezdte középso ujjával a klitoriszát, hogy eljusson az orgazmushoz. Ám ekkor egy kéz nehezedett a kezére.
Emmanuelle lélegzete elakadt, izmai és idegei görcsbe rándultak, mintha jeges vízsugár korbácsolta volna végig az altestét. Megmerevedett, s bár a vágy nem hunyt ki benne, hirtelen leállt érzéseinek és gondolatainak vágtája, mint mikor megállítanak egy filmet, de a kép nem sötétül el. Nem ijedt meg, s tulajdonképpen nem is ütközött meg a dolgon. Olyan érzés sem fogta el, hogy valami vétségen kapták. Igazából e pillanatban képtelen lett volna minosíteni a férfi mozdulatát vagy a saját viselkedését. Tudata rögzítette az eseményt, majd megdermedt. Azután pedig már csak várta félbeszakadt álmainak folytatását.
A férfi keze nem mozdult. De mégsem lehetett volna passzívnak mondani. A puszta súlyával nyomást gyakorolt a klitoriszra, amelyen Emmanuelle keze nyugodott. Meglehetosen hosszú idon át semmi egyéb nem történt.
Azután a férfi szabad kezével fölemelte és félre is hajtotta a takarót, hogy rabul ejthesse Emmanuelle egyik térdét, és kedvére tapogathassa a bemélyedéseket és domborulatokat. Nem sokáig idozött itt, lassan fölcsúszott a combján, mígnem elérte a harisnya szélét.
Emmanuelle csak akkor hökkent meg, amikor az idegen kéz a meztelen boréhez ért; megpróbált kitörni a férfi buvkörébol. De - részben, mert nem tudta pontosan, hogy mit akar, részben pedig, mert a férfi két kezét túl erosnek ítélte ahhoz, hogysem kikerülhetne a fogásából - végül is csak ügyefogyottan fölemelkedett, s félig oldalra fordulva szabad kezét mintegy védekezon az ágyékára vonta. Érezte ugyan, hogy sokkal egyszerubb és hatásosabb módja lenne a védekezésnek, ha összeszorítaná a két combját, de ezt a mozdulatot, maga sem tudta, miért, hirtelen olyan nem helyénvalónak és nevetségesnek találta, hogy nem merte megkockáztatni, és végül lemondva arról, hogy úrrá legyen a helyzeten, amelybe belekeveredett, ismét átadta magát annak a bénultságnak, amelybol csak egy futó pillanatra tudott kitörni, és akkor is elég nevetséges módon.
A férfi keze egy pillanatra magára hagyta, mintegy pedagógiai célzattal, hogy megleckéztesse oktalan lázadásáért... De még mielott Emmanuelle - nek ideje lett volna meglepodni e hirtelen fordulaton, a férfi keze már ismét rajta volt, ezúttal a derekán: biztos, gyors mozdulatokkal kikapcsolta szoknyája korcát, lehúzta a cipzárat, majd magát a szoknyát is, egészen térdig. Azután a két kéz ismét elindult fölfelé. Az egyik bebújt Emmanuelle bugyija alá (amely leheletkönnyu volt és áttetszo, mint minden fehérnemuje - az igazat szólva kevés fehérnemut viselt: harisnyakötot, néha alsószoknyát a bo szoknyák alá, de melltartót sohasem és fuzot sem, bár a Saint - Honoré negyedben, ahol a fehérnemuit vásárolta, a szoke vagy barna, valószínutlenül szép elárusítónok segítségével, akik hosszú combjukat kivillantva térdeltek elé, számtalan fajta kombiné - bugyit és fuzot, bugyit és minibugyit fölpróbált, melyeket a kiszolgálónok finom ujjaikkal igazgattak a mellén vagy a combján, s közben ismétlodo, könnyu mozdulatokkal simogatták, egyre szenvedélyesebben, míg végül Emmanuelle szeme lecsukódott, térde megroggyant, lassan leereszkedett, mint a vitorla, amit levonnak, elnyúlt a fehér nejlonnal borított földön, s átadta magát a kezek és az ajkak kielégülést hozó, páratlan ügyességének).
Emmanuelle visszacsusszant abba a helyzetbe, ahonnan lázadási kísérlete egy pillanatra kimozdította. A férfi úgy simogatta a tenyerével lapos, izmos hasát a vénuszdomb fölött, mint egy telivér nyakát. Ujjai végigfutottak az ágyék hajlatában, azután a szorzet felso peremén, ily módon kirajzolva a háromszög oldalait, mintha a területét akarnák felbecsülni. A háromszög alsó csúcsa szétnyílt ezt a ritka állapotot görög szobrászok örökítették meg valaha.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.53 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 16:32
5 Pont!
#2 Tüse 2010. 05. 31. hétfő 14:25
Ha lehet egy kérésem, ne folytasd. Inkább kérjél ingyen hozzáférést, jobban járunk.
#1 Törté-Net 2010. 05. 31. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?