A+ A-

Ájulás 1. rész

Laura úgy pattant fel az ágyból, mintha a közelben bomba robbant volna. Azonnal éber lett, pedig egy perccel ezelőtt még lázasan álmodott. Érzékszervei tökéletes állapotba kerültek, tisztán látott mindent a szobában, pedig a redőny - majdnem teljesen leengedve - csak a hajnali derengést engedte át. A csend szinte fájó volt, ekkor jött rá, hogy a robbanást csak álmodhatta. Lehet, hogy ő kiáltott - gondolta - , de az ágy másik felén nyugodtan aludt a férje. Megborzongott, de nem a lakás volt hideg, hanem teste nyirkossága kezdett párolgásba, kiszabadulván a még melegebb takaró alól. Nehéznek érezte bőre nyirkosságát, lassan keresni kezdte a papucsát, de nem találta, egy pillanatra visszadőlt még a párnájára.
Felkelt és mezítláb a fürdőszobába sietett. Gondosan bezárta az ajtót, megengedte a zuhanyt, és ledobta pizsamáját. Ahogy felemelte a lábát, hogy belépjen a kádba, combjai között megérezte a friss levegő fuvallatát. Önkéntelenül is az öléhez nézett és felfedezte, hogy olyan csatakos, mintha egész éjjel szeretkezett, vagy simogatta volna magát. Nem mert odanyúlni, nem akarta tudni, hogy csak a saját, vagy férje nedve is csordogál onnan. Nem emlékezett az éjszakára, tudat alatt is elhárította a lehetséges emlékeket, de ebben jelentős segítségére volt az előző este elfogyasztott, önmagához képest jelentős mennyiségű pezsgő. Mégsem volt másnapos, ellenkezőleg, érzékszervei szokatlanul frissek voltak.
A záporozó vízzel előbb leöblítette magát, majd egy erős fürdőszivaccsal gondosan végigdörzsölte minden porcikáját, hajlatát, legrejtettebb zugait. Szándékosan használta az idegen anyagot, nem akarta, hogy tenyere érintse önnön bőrét, amíg az nem makulátlan tiszta. Lemosta a habot, egy puha törölközővel alaposan leszárította magát. Elővette kedvenc testápolóját és csak ekkor ért közvetlenül saját testéhez. Nagyon kellemesnek találta, ahogy a hűvös krém a víztől forró bőrét simogatta. Más alkalommal ilyenkor már érzékei is felébredtek, most azonban tárgyilagos maradt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.21 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 papi 2014. 01. 24. péntek 05:35
Tetszik
#5 listike 2013. 12. 27. péntek 07:33
Jó kezdés.
#4 A57L 2013. 09. 25. szerda 04:27
Nem rossz.
#3 nobody 2010. 05. 30. vasárnap 22:15
Egyetértek az előttem szólóval.
#2 Delir 2010. 05. 29. szombat 08:48
Leszámítva, hogy semmi konkrét nem történik, a szexet, az aktusokat csak érintőlegesen tárgyalja, szerintem egy nagyon igényes és jól összerakott műről van szó.
#1 Törté-Net 2010. 05. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?