A+ A-

Történelem, szex és az örök város

Sziasztok! Egy történetet szeretnék leírni nektek, ami a tavaszi szünidőben történt velem.
18 éves, gimnazista lány vagyok. Amit még tudni kell rólam az az, hogy olyan testem van, amire igazán büszke lehetek. Profi szinten úszok, naponta 4-5 órát vagyok vízben, gondolom így érthető is. :P :D Hosszú, hullámos, barna hajam van és zöld szemeim. Látszólag ártatlan vagyok, de aki rendesen megfigyel, észreveszi, hogy a sablonos ártatlanságom mögött mi rejtőzik. Biszexuális vagyok, megőrülök a "barátnőmért", Izzy-ért. Imádok a kelyhéből lefetyelni! (Erre majd még később kitérek.)
Amióta elkezdtem a gimit, izgat a történelem tanárom. Kb. 35 éves férfi, nem az a tipikus szépség, de a kisugárzása eszméletlen! Művelt és láttam rajta kezdettől fogva, hogy egy domináns hím. Egy igazi férfi! Ráadásként még olyan nadrágokban jár, amiben teljesen kirajzolódik a farka, ha nekitámaszkodik a falnak. Az óráin nem tudtam levenni a szemem róla. Nedves puncival szenvedtem végig minden tanítási órát miatta. Hatalmas szerszámot tartogat a lába között. Többször is észrevette, hogy mustrálom. Szegénykém úgy elvörösödött mindig. Az előző tanévben, június elején nagyon meleg volt. Egy világoskék ruhában mentem iskolába és egy spontán döntésnek köszönhetően a történelem óra előtti kisszünetben levetettem a WC-ben a bugyim és a táskámba tettem. Bugyi nélkül mentem órára, és már a gondolattól is nedvesedni kezdtem, hogy a tanárom meglátja csupasz kelyhem. Mindig az első padban ültem, azért is, mert ott lehet a legjobban odafigyelni, meg az osztályfőnököm is legtöbbször átültetett, mert röhögtünk a lányokkal. Aznap a padtársam beteg volt, így egyedül ültem. Keresztbe tettem a lábaimat és vártam, hogy mi történik.
Először feleltetetni kezdte a fiúkat, ekkor felállt székéről és a tábla elől figyelte a felelőt, aki 2 paddal ült mögöttem. Kihasználva az alkalmat, kicsit szétnyitottam térdeimet, pont úgy, hogy meglássa a puncim. Őrületesen fel voltam izgulva. A próbálkozásom eredményes lett, meglátta nedvtől csillogó szépségem. Nyelt egy nagyot és megint elvörösödött. Már abszolút nem figyelte a felelőt, ezért egy hirtelen mozdulattal összezártam lábaim, akkor feleszmélt. Amikor megszólalt a csengő, azonnal kisurrantam a teremből, kicsit féltem, hogy esetleg majd baj lesz. Azután már nem mentem többet suliba, edzőtáborba repültem Monterrey-be (Mexico).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 17:24
Nagyonjó!
#2 A57L 2014. 10. 22. szerda 06:35
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2010. 05. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?