A+ A-

Nyári emlékek...

Tavaly nyáron történt. A barátommal, Tomival akkor már lassan 2 éve együtt voltunk, de sajnos a nagy távolság miatt nagyon keveset tudtunk találkozni. Nyáron mindkettőnknek sok elfoglaltsága volt, így a 3 hónap alatt csupán 2 hetet tudtunk egymásnak szentelni. Gondoltuk kihasználjuk ezt a 14 napot és elmegyünk a Balatonra. Nagyon vártam az utazást, végre egy kicsit kikapcsolódhatok - gondoltam.
Végre elérkezett a nap, amit annyira vártam. Hajnali 4 óra körül indultunk el a hosszú útra, az úti célhoz késő délután érkeztünk. Felvittük a holmijainkat a házba, melyet egyedül béreltünk. Gyorsan kipakoltunk és egy kicsit ledőltünk pihenni.
Egy szempillantás alatt álomba merültem. nem tudom mennyit aludhattam, de egyszer csak arra keltem, hogy Tomi az ágy szélén ül és engem figyel. Felnéztem, rámosolyogtam, majd leültem mellé. Apró csókokat leheltem a nyakára és finoman beszívtam bőrének kellemes illatát. Ahogy elkezdett simogatni azonnal rámtört a vágy. levettem a pólóját, végigcsókoltam a karját, majd a kézfejét, ujjait, aztán elindultam visszafelé. Lágyan végigcsókoltam a mellkasát, mellbimbóit, és így haladtam szépen, lassan lefelé. Boxerével együtt lehúztam a nadrágját, és teljes terjedelmében ott pompázott előttem. Önkéntelenül is elmosolyodtam, majd felnéztem rá. Gyönyörű, tengerkék szeme sötéten fénylett a vágytól. Tudtam mit szeretne. De én még várni akartam, egy kicsit kínozni. Így apró puszikkal indultam el a lábán lefelé. Mikor már úgy gondoltam, hogy gyönyörű, napbarnított minden négyzetcentiméterét felfedeztem ajkaimmal, úgy döntöttem nem gyötröm tovább.
Kinyújtottam felé a nyelvem és tövétől a makkig végignyaltam a farkát. Ezt tudom, hogy nagyon szereti és most is egy halk sóhajjal jutalmazta. Ekkor nyelvemmel körözni kezdtem a makk körül, addig, míg megjelent rajta egy kis cseppecske. Óvatosan, alighogy érintsem a nyelvemmel lenyaltam róla. Majd hirtelen váltással, amennyire csak bírtam a torkomra engedtem az én kedvesem büszkeségét. Ezután minden erőmet összeszedve nyeltem tövig amilyen gyors tempóba csak tudtam. Ez szemmel láthatóan tetszett Tominak is, mert pillanatokon belül éreztem, ahogy megrándul a számban és az összes tartalmát a számba üríti. Elég nehézkesen, de sikerült lenyelnem a hihetetlen mennyiséget, majd fáradtan rogytam le az ágyra. Tomi azonnal viszonozni akarta nekem a kedvességem, de nem engedtem neki.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.84 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:18
Egész jó. smile
#1 Törté-Net 2010. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?