A+ A-

Futballista Feleségek - A játék után 1. rész

Két héttel a Booster Party után újra a bácsikáméknál vacsorázhattunk. Amint Anya végzett a munkával rögtön elindultunk. Jól nézett, ki mint mindig. Az irodai ruháját viselte,egy merész fehér blúzt,egy szürke szoknyát, fekete harisnyát és magassarkút. Dave késén fog hazaérni,mert a focicsapattal még megnéz egy filmet. A Bev nénikémet már a buli óta nem láttam,de állandóan rá gondoltam. Először teljesen össze voltam zavarodva. Természetesen sokkolt hogy láttam azt,ahogy az unokatestvérem megdugja az anyját,és utána csodálatomra velem is lefeküdt. Tudom hogy fura,perverz,és azt is tudom hogy ez rossz. Az igazság azonban az, hogy másra se tudok gondolni,csak arra, ahogy a forró pinája körülfogta a farkamat. Ahogy megbaszatta magát velem, ahogy szégyentelenül meglovagolt egészen addig, amíg már nem bírtam magammal és beleeresztettem egy nagy adagot. Ez volt a legnagyszerűbb dolog az életemben,és nem álmodtam. Tényleg megtörtént. Nem vagyok annyira felháborodva, mint amennyire kellene. Ellenkezőleg, iszonyatosan kanos vagyok. Azért érzem kicsit rosszul magam,mert nincs bűntudatom,olyan fura. A nagynéném bárkivel lefeküdhet,akárkivel,amíg velem is. Remélem olvas a gondolataimban.
A vacsoránál Bev nem is lehetett volna még hidegebb, hivatalosabb. Szokásosan Don bácsikám alig jutott szóhoz a két testvér mellett. Mindig beléfojtották a szót. Csak ült ott, és folyamatosan mosolygott. Néha rám nézett,és megrázta a vállát,mintha azt mondaná " Mit tudsz csinálni...?" Én tudtam, hogy Én mit tudnék, akarnék csinálni, és ez az volt, hogy felviszem Bevet az emeletre, az egyik hálószobába és jól beakasztok neki. De ezt az ötletemet nem kívántam megosztani Donnal. Nagyon csalódott lettem. Minden alkalommal,amikor a sexy nagynéném elkapta a tekintetemet, elpirultam, mint egy szégyenlős kissrác. Az érdemi hozzászólásaim az asztali beszélgetéshez kimerültek egy " Tessék?" és "Elnézést,mit mondtál?" kaliberű megjegyzésekben. Néha mintha Bev rámmosolygott volna,de nem vagyok benne biztos. Végül előrehajolt az asztalnál, és megszólalt:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.44 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 08. 9. péntek 03:52
Elmegy.
#7 Greg 2010. 06. 8. kedd 11:48
Ez így kezdődik. In medias res :)
#6 teo 2010. 05. 26. szerda 10:03
Miért érzem úgy, hogy kellene lennie valahol egy előzménynek?
#5 tiborg 2010. 05. 25. kedd 07:13
U.I. csak vigyazz a nevelokkel.Jani az Jani.
#4 tiborg 2010. 05. 25. kedd 07:11
Elvezetes tortenet, kitunoen megirva.Jo erzes, hogy vannak meg polgarok(nok)akik tanultak es nem felejtettek el a MAGYAR nyelvtant.
#3 Greg 2010. 05. 22. szombat 10:57
majd próbálok ezen változtatni a következő résznél,köszi
#2 jani 2010. 05. 17. hétfő 10:04
Nem túl magyar !!!!!
#1 Törté-Net 2010. 05. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?