A+ A-

Lányoknak rólunk

Hála Istennek leszoktam a TV nézésről. Elegem lett, hogy olyan dolgokat próbálnak beletuszkolni az emberek agyába, amit a mai divat diktál, nem pedig a tudatosság és a realitás.
Nem értem, miért lett olyan felkapott dolog a szingliség. Illetve, hogyne tudnám: be lett beszélve a birka nőknek (nem mindenkinek! nem általánosítok) hogy várjanak a tökéletesre, aki gazdag, aki mindenben helytáll, aki mindenben támogat és segít az önmegvalósításban, mindig ki tud elégíteni az ágyban is mindenben, amihez éppen kedved szottyan.
Szeretném elmesélni egy napomat, hogy kicsit feltűnjön nektek is, milyen egy tökátlagos fiú élete.
Reggel fél hét van, a telefonom vadul csörög és rezeg az éjjeliszekrényen. Fantasztikus álmot zilált szét, no de nem gond, már megszoktam. Lenyomom a telót mielőtt agyvérzést kapnék a gagyi csengőhangtól, és felülök az ágyban. Kidörzsölöm szememből a csodás álomképek megmaradt foszlányait és kicsoszogok a konyhába, bedobni egy pohár szörpöt, közben azon töröm a fejem, hogy mit vigyek a suliba uzsonnának, mert a szendvicstől már herótot kapok. Értelmes ötlet persze ilyen korán még kizárt, hogy felmerüljön bennem, szóval inkább visszamegyek a szobámba, amit egyébként a bátyámmal osztok meg, és felöltözök. Ismét irány a konyha, csinálok magamnak a változatosság kedvéért pár szendvicset meg megtöltök egy félliteres flaskát teával, vagy valamivel ami épp a kezembe kerül.
Aztán irány a fürdőszoba: mosakodás, fogmosás, izzadásgátló meg minden, amit a mai általános higiénia elvár. Aztán táska a vállra és irány a suli. Gyalog járok iskolába, immár tizenegy éve. Menet közben a Converse cipőm gumi orrát bámulom és azon gondolkozok, hogy vajon megye-e a keki színű csukám a szintén keki színű bársony gatyámhoz és a halványkeki színű ingemhez. Különben nem nagyon szoktam odafigyelni, hogy mindenféle divat-elvárásnak megfeleljek, de gondoltam fő a változatosság. Negyed óra gyaloglás után be is érek a suliba, ami egy átlagos gimnázium. Itt Fejér megyében biztos van még vagy száz ilyen. Az aulába lépve kezdődik az az ádáz küzdelem és verseny, amiről gondolom már minden csaj tud.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 09. 27. kedd 06:30
Ez inkább csak egy elbeszélés.
#6 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 14:14
Igazavan Kelyhecskének.
#5 papi 2014. 06. 17. kedd 21:39
Nem rossz
#4 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:08
Egész jó lett. smile
#3 kelyhecske 2010. 05. 15. szombat 21:39
a vége jóó
#2 artfet 2010. 05. 13. csütörtök 23:44
ez tetszik:)
#1 Törté-Net 2010. 05. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?