A+ A-

Barni és Hajni - Az első nap 1. rész

Barni már hajnalban megébred. Felült az ágyban, és körülnézett. A szoba még mindig az esti esemény hangulatát árasztotta felé, ő pedig behunyt szemmel emlékezett az élvezetes percekre. Hajnira nézett, aki még az igazak álmát aludta. Olyan gyönyörű volt így is! Fekete haja szétterült a párnán, teste pedig félig ki volt takarva a nagy meleg miatt. A fiúnak kedve lett volna most azonnal újra szeretkezni vele, de gondolta, hogy megvárja, míg felébred. Magára vette házi köpenyét, és kiment a konyhába, hogy reggelivel lepje meg aráját. Fél óra alatt pompás étket tett az asztalra, és már előre mosolygott a gondolaton, hogy Hajni mennyire meg fog lepődni. Be is ment a hálószobába, hogy értesítse őt a reggeli elkészültéről. A lány még nem ébredt fel, azonban testtartása nagyon megváltozott.
A nagy forgolódásban lecsúszott róla a takaró, így már semmi sem fedte testét. A hátán feküdt, egyik keze a párnán, a másik a fején pihent. Barni percekig bámulta a gyönyörű testet. Nézte a ritmikusan felemelkedő és leereszkedő kebleket, a finom ívű köldököt, a bársonyos combokat, és a finom pihék közé rejtező puncit. Szét voltak nyitva a lány lábai, ezért jól láthatta a fekete szőrszálak közül elővillanó rózsaszín gyönyört. Nézte, csak nézte, és felgerjedt benne a vágy. Hajni jóleső érzésre ébredt. Maga sem tudta pontosan eldönteni, hogy micsoda, de tudta, hogy már érezte valahol. Kinyitotta szemeit, hogy kiderítse, mi történik, és látta, hogy Barni a bokáját csókolgatja. A fiú észrevette, hogy a lány felébredt, és virgonc mosollyal üdvözölte. Hajni azonnal megértette férje szándékát, és mivel cseppet sem volt ellenére az effajta ébresztés, visszamosolygott, a párnára hajtotta fejét, és lecsukta szemeit. Barni, látva, hogy szabad az út, elindult a már jól ismert ösvényen. Most is lassan haladt nyelvével felfelé a combon, várva, hogy Hajni is "melegedjen be".
Mikor hallotta, hogy már a lány is szaporábban veszi a levegőt, gyorsított a tempón, és elérte az ágyéki tájékot. Ezúttal azonban nem ment tovább. Hosszan szívta magába a rejtett szőrpihék illatát, és mindeniket körbetapogatta nyelvével. Érezte, hogy a lány nedvesedni kezd. Ekkor kezével széttárta a fekete szőrszálakat, és elővillant előtte a gyönyörű pina teljes mivoltában. Mohón mélyesztette nyelvét a kívánatos szeméremajkak közé, és lassan nyaldosni kezdte a lány csiklóját. Hajni már rángatózni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 21. vasárnap 10:11
10 Pont!
#6 feherfabia 2014. 10. 4. szombat 07:11
8P
#5 listike 2014. 10. 4. szombat 06:56
Jó.
#4 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 08:57
Nekem nem tetszett.
#3 papi 2014. 04. 4. péntek 05:10
Nem rossz
#2 Törté-Net 2010. 05. 12. szerda 08:48
Az eredeti történetet duplázás miatt töröltük, parancsoljatok egy új. :)
Saskia, mint elsőként jelző ember, kaptál 30 nap extra VIP tagságit.
#1 Törté-Net 2010. 05. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?