A+ A-

A csempebár

Sziasztok, Gabesz vagyok huszonhét éves és a fiúkat szeretem, a lányok is tetszenek, de nem izgatnak szexuálisan. Először erőltettem a dolgot nem akartam meleg lenni, küzdöttem, de rájöttem semmi értelme, ami nem megy azt ne erőltessük. Ettől függetlenül sok lány barátnőm van, olyanok akikkel jól lehet beszélgetni és sokat lógok velük együtt.
A szerelmet még nem találtam meg, de nem is erőltetem hiszen ráér az még viszont nagyon régóta foglalkoztatott a nyilvános helyen történő szopatás.
Sok mindent hallottam a dologról és tudtam van, aki bármilyen mocskos helyre elmegy az élményért, nem riad vissza semmitől. Izgalmasnak találtam én is, már a gondolat is beizzított, sokat fantáziáltam róla, de a veszély, hogy elkaphatok valamit mindig visszatartott a dologtól. Meg ugye sokszor azt sem tudni ki áll a fal másik végén. Szóval, ez csak álom maradt egészen addig a szombati napig, amíg az öcsémmel el nem mentünk vásárolni a plázába.
Nézelődtünk, ettünk, vásároltunk szóval egészen megszokott szombat délutáni program volt. Ám a tesóm találkozott az egyik osztálytársával és persze elkezdtek dumcsizni, hát mit ne mondjak én már kinőttem az iskoláskorból, úgyhogy igencsak untam az egészet. Beültünk a kávézóba és meghívtam őket egy üdítőre én meg söröztem. A fiút Lacinak hívták édes kis suttyó volt, szép arccal nagy kék szemekkel, amúgy semmi különös, csak egy kis pisis, tizenéves akár az öcsém.
Szóval egy kis idő múlva a sör megtette a hatását, szóltam a srácoknak, hogy el ugrom a vécébe majd jövök. Elég nagy volt a forgalom a mosdókban, úgyhogy nem volt kedvem a kint elvégezni a dolgom, inkább bementem a zárt vécébe. Nagy meglepetés ért, mert egy elég nagy kör alakú nyílás volt frissen fűrészelve az egyik oldalfalba, nem is gondolná az ember hogy gipszkarton.
Pedig ilyen forgalmas és biztonsági őröktől hemzsegő helyen nem szokott előfordulni az ilyen, csodálkoztam is és eszembe jutott, vajon már hány fiú élvezte ki ezt a jó kis luk adta lehetőséget. Gondolhatjátok, egyből merev lettem, a farkam állt, mint a zászlórúd, a fantáziálástól meg teljesen begerjedtem. Ekkor hallottam meg a motoszkálást a mellettem lévő mellékhelyiségből, a falon túlról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2011. 10. 5. szerda 21:30
Toomi ez a Laci sorozat 1. része smile
#2 toomi 2011. 10. 5. szerda 18:23
Izgalmas..... smile Van folytatás?
#1 Törté-Net 2010. 05. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?