A+ A-

Az izgató igazgató...

Végre eljött a hétfő... Már egy hete dolgoztam az új munkahelyemen és alig vártam, hogy elteljen a hétvége. Pár hete behívtak meghallgatásra, aztán közölték, hogy felvesznek. Én lettem az igazgató személyi titkára. Teljesen be voltam zsongva... főleg miután találkoztam az igazgatóval. Fiatalos volt, sportos, elegáns, kellemes és még sorolhatnám. De legfőképpen nagyon szexi. Fantasztikus kisugárzása szinte megrészegített, mikor beszélt hozzám, koncentrálnom kellett, hogy ne az ajkait figyljem, miközben beszélt, hogy ne nézzem azokat a formás hosszú ujjait, miközben lustán játszik a ceruzával...Szóval nagyon kellett figyelnem, mikor a közelében voltam. Nappal ot figyeltem, a sportos alakját, a formás fenekét, dús fekete haját, ahogy lazán hátrasimítja, sötét szemeit, melyekkel szinte a vesémbe látott és az...ujjait. Éjszakánként, mikor egyedül forgolódtam az ágyamban arról fantáziáltam, ahogy ezek az ujjak felfedezik a testem minden zugát. Ahogy simogatnak, megérintik a melleimet, végigcsúsznak a hasamon, le egész a csupasz nedves ágyékomig...és akkor mindig arra eszméltem, hogy a kezem már ott van, és addig fantáziáltam, míg egy hatalmas orgazmus után el nem aludtam.
Ez a hétfő azonban más volt... nem tudtam miért, de éreztem. Szabolcs (a diri) már az irodában volt, mikor megérkeztem. Kért egy kávét, és mikor bevittem neki, bársonyos hangon közölte, hogy finom forró, pont, ahogy szereti... elvörösödtem a pillantásától, és éreztem, hogy a bugyim nedvesedni kezd. Aztán olyan gyorsan, hogy szinte fel sem fogtam, becsukta az ajtót és mögém lépett.
- Hogy telt a hétvégéje? - kérdezte, és megsimította a hajamat, majd a nyakamat. Forróság ontott el, alig bírtam kinyögni valamit.
- Lassan, túl lassan... - feleltem őszintén, majd felé fordultam. A pillantásától a testem lángba borult és a mellbimbóim is megkeményedtek. Észre vette, lehajolt és belecsókolt a nem túl mély dekoltázsomba. Azt hittem ott helyben elélvezek... Egész hétvégén erről ábrándoztam. Hogy látom a szemén mennyire kíván, hogy vadul megcsókol, hogy az irodájában egy hatalmasat szeretkezünk... Nem érdekelt a munkám, nem érdekelt, hogy ő a főnököm, beletúrtam a hajába és megcsókoltam. Először csak finoman, mint egy kis macska, de mikor meghallottam az apró nyögést ami elhagyta az ajkát elvesztettem a fejem és minden önkontrollomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.38 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 11. 8. szombat 11:16
Jó.
#4 A57L 2014. 06. 9. hétfő 10:00
Ez jó lett.
#3 papi 2014. 02. 25. kedd 16:40
Nem rossz
#2 genius33 2013. 04. 12. péntek 08:08
Egész jó.
#1 Törté-Net 2010. 05. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?