Szexvadászok 5. rész

Szavazás átlaga: 7.32 pont (19 szavazat)
Megjelenés: 2010. április 21.
Hossz: 31 970 karakter
Elolvasva: 1 030 alkalommal
Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
London egyik legdrágább éttermében vacsoráztak. Boltozatos mennyezete volt, és a hatalmas, redőzött, bojtos függönyökkel díszített ablakok egy gyönyörű, kertre néztek, amelyben a lenyugvó nap fényét gondosan elhelyezett kerti lámpákkal helyettesítették, hogy a vacsorázók kellő megvilágításban gyönyörködhessenek a virágzó növényzetben. Rózsaszín lenvászon terítővel terítették meg az asztalokat, amelyeknek a közepén György-korabeli gyertyatartó és egy csokor hófehér Neil Marshall rózsa díszlett. A gyertyák villódzó fénye visszatükröződött a ragyogóra suvickolt ezüst evőeszközökön, és kicsiny fényprizmákat alkotott a kristálypoharakon.
A férfi Dom Perignon rendelt. A márkás ital ínycsiklandozó falatkák kíséretében érkezett: ezüsttányéron három apró szendvics ékeskedett, egy kanálnyi beluga-kaviárral díszített apró sós croissant, egy kis kosárka leveles tésztából, benne fürjtojással, és egy szeletke libamáj kerek brióson. Mindketten kaptak egy-egy ilyen kistányért.
A mennyei volt.
Liliane elégedetten nyugtázta, hogy ösztöneire hallgatva a lehető legelegánsabban öltözött fel. Mikor a férfi azt javasolta, hogy itt, az Aranyoroszlánban találkozzanak, tudta, hogy a legdrágább öltözékét kell majd viselnie, és örült, hogy van megfelelő darabja. A körülöttük vacsorázó nők mind St. Laurent, Lagerfeld és Chanel modellekben pompáztak, de Liliane sima, fekete Guccija sem maradt le mögöttük. Aszimmetrikus nyakvonala szabadon hagyta finom vonalú vállát, és úgy tapadt a testéhez, mint valami második bőr. Szoknyarésze hosszú volt, de combközépig felhasított, így láthatóvá váltak figyelemre méltó lábai. Fekete, magas sarkú antilop cipőt viselt, ezüst kendőt, és a lehető legsötétebb árnyalatú piros rúzst, amit a készletében talált.
William láthatólag el volt ragadtatva. Osztrigát rendeltek, utána naphalat rákmártásban, amely a hely egyik specialitása volt.
– Remélem, nem bánja, hogy idehoztam – mondta William, mikor egy üveg Chassagne-Montrachet rendelt a főfogás mellé.
– Ugyan miért bánnám?
– Mert talán azt gondolhatja, hogy fel akarok vágni.
William pontosan úgy festett, mint a fényképén. Jóvágású volt és elegáns, az öltönye kifogástalan, az inge tiszta selyem, a cipője kézi varrású. Márkás karórát viselt, és bal keze kisujján cseppet sem hivalkodó, egyszerű arany pecsétgyűrűt.
– De hiszen ez gyönyörű hely, William. Igazán tetszik.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 15 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.32 pont (19 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. április 8. 09:25
#2
Nem rossz folytatás.
1
T
Törté-Net
2010. április 21. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1